Acumulatori auto – investeste in piese cu masina ta doar cu pieseautoshop.ro!

Ti s-a intamplat sa trebuiasca sa pleci cu masina intr-o dimineata si ea sa nu porneasca? Cu siguranta, asta inseamna ca „ti-a murit bateria” si este timpul sa o inlocuiesti cu una noua. Stiai ca acum poti achizitiona acumulatori auto direct din magazine online fara sa fie nevoie sa apelezi la alti furnizori?

Magazinul online pieseautoshop.ro iti pune la dispozitie acumulatori auto pentru buna functionare a masinii tale: trebuie doar sa alegi produsul potrivit pentru tine si el va ajunge la tine in timpul cel mai scurt. Asigura-te ca vei investi in masina ta produse de calitate pentru a nu avea parte de neplaceri mult mai tarziu!

Se recomanda sa iti achizitionezi acumulatori auto noi o data la 4, 5 ani pentru a nu te trezi intr-o dimineata ca masina ta nu mai vrea sa porneasca, mai ales pe durata sezonului rece. Desi multi dintre noi suntem tentati sa achizitionam o baterie noua in momentul in care cea veche s-a defectat, nu trebuie sa procedezi in acest fel: durata de viata a unei baterii este de patru, cinci ani si in intervalul acesta, ar trebui sa te gandesti sa schimbi acumulatorul, pentru a evita problemele.

Care este rolul acestor acumulatori auto?

In principiu, rolul acestor acumulatori auto este acela de stocare a energiei electrice necesare in momentul in care se doreste pornirea motorului termic si in continuare, de alimentare a consumatorilor electrici pe intreaga durata in care motorul termic este pornit.

Toti acesti acumulatori auto trebuie sa alimenteze demarorul in momentul pornirii motorului termic, sistemele electronice active in mod permanent cu ajutorul energiei electrice, consumatorii electrici in clipa in care alternatorul nu functioneaza si sa filtreze oscilatiile de tensiune din intreg sistemul electric.

In momentul in care trebuie sa te hotarasti pentru ce marca de acumulatori auto sa optezi, este foarte important sa te informezi in legatura cu modelele si companiile producatoare. Poti accesa informatii de pe paginile de profil, de pe forumuri auto sau iti poti intreba mecanicul auto si chiar si prietenii. In cazul in care vrei sa iti faci o idee, poti avea in vedere faptul ca cele mai cunoscute marci de acumulatori auto sunt Varta, Rombat, Bosh, Caranda,  Banner etc.

Este foarte important sa se faca o verificare a acumulatorilor auto cel putin o data pe an. Pentru a fi sigur ca nu sunt motive de ingrijorare, nivelul de electrolit din acumulatori auto trebuie sa indice cu 20 mm deasupra placilor. Aceste informatii legate de starea de incarcare si nivelul electrolitului sunt mai usor de dedus daca dispui de baterii dotate cu indicator de stare.

De unde iti poti procura simplu si usor acumulatori auto?

Vrei sa dispui de acumulatori auto oricand este nevoie? Acceseaza magazinul online pieseautoshop.ro si alege de acolo produsele care iti sunt necesare! Toate piesele auto furnizate de catre acest magazin sunt originale si apartin producatorilor cu experienta in domeniu: Bosch, MANN, LUK, Sachs, SKF, Ate, TRW etc. Reprezentantii magazinului iti stau la dispozitie cu informatii legate de produsele comercializate pentru ca tu sa faci o alegere inspirata. Cumparaturile pentru masina ta incep cu pieseautoshop.ro!

Pieseautoshop – magazinul tau online de unde iti poti procura acumulatori auto!