Hidroizolatii perfecte, in oferta Procas Expert Construct

hidroizolatii

hidroizolatiiProtejati-va locuinta de intemperii! Ca sa treceti cu bine de perioadele cu precipitatii abundente atat din acest an, cat si din cei care urmeaza, solicitati serviciul de hidroizolatii din oferta Procas Expert Construct!

Informatii utile despre hidroizolatii

Echipa de specialisti a firmei Procas Expert Construct se ocupa de hidroizolatii pentru: terase, subsoluri, fundatii, bazine, parcari si poduri rutiere. Acestea au rolul de a impiedica infiltrarea apei din panza freatica, dar si din alte surse, in diferite constructii. Lucrarile se efectueaza folosind membrane bituminoase, dar si alte materiale de calitate. Hidroizolatia se face fie in varianta monostrat, fie in varianta dublustrat.

Daca va doriti o terasa plina cu flori, unde sa va bucurati de soarele diminetii, pentru a nu pune in pericol structura de rezistenta a casei ori a blocului, luati legatura cu Procas Expert Construct. Angajatii firmei vor stabili ce materiale si ce echipamente sunt cele mai potrivite in functie de cerinta dumneavoastra (daca vreti: terasa circulabila/necirculabila, gradina suspendata, terasa ranversata).

Chiar si daca va doriti o piscina, tot va sunt necesare lucrari de hidroizolatii. In acest caz, ele nu permit ca apa freatica sa intre in contact cu cea din bazin si invers. Astfel, eliminati riscul contaminarii ambelor.

Hidroizolarea subsolului de la un imobil ofera, in primul rand, siguranta in ceea ce priveste structura de rezistenta. Daca aceasta este protejata de actiunea apei provenite din diferite surse, atunci nu este pusa in pericol viata nimanui.

In al doilea rand, ofera confort. Spre exemplu, daca s-ar hidroizola subsolul unui bloc, atunci locatarii, in special cei de la parter, nu ar mai avea probleme nici cu tantarii, nici cu gandacii, iar mirosul neplacut ar disparea.

In al treilea rand, lucrarile de hidroizolatii impiedica aparitia si dezvoltarea mucegaiului si a igrasiei. Implicit, nici sanatatea omului nu este pusa in pericol (din cauza mucegaiului in principal, unele persoane dezvolta probleme respiratorii, confruntandu-se inclusiv cu astm).

Echipa Procas Expert Construct se ocupa si de lucrari de foarte mare anvergura, cum ar fi hidroizolarea podurilor. Proiectele intotdeauna sunt executate avandu-se in vedere normele europene in domeniu si sunt insotite de certificate de garantie. Mai mult, lucrarile sunt verificate anual, tocmai pentru a nu aparea absolut nici o defectiune.

Servicii premium de la Procas Expert Construct

Calitatea foarte buna a lucrarilor efectuate de angajatii Procas Expert Construct este garantata de urmatoarele aspecte:

– se utilizeaza echipamente performante si metode de ultima ora;

– echipa este formata din specialisti cu experienta considerabila in domeniu;

– se cauta cele mai bune solutii pentru fiecare client, serviciile putand fi personalizate;

– cererilor li se raspunde cu promptitudine si profesionalism;

– in cei aproximativ 10 de ani de activitate in acest domeniu, portofoliul de clienti a crescut considerabil etc.

Profitati de oferta avantajoasa a Procas Expert Construct si solicitati oricand servicii de hidroizolatii! Indiferent ca sunt pentru locuinta proprie, pentru sediul unei firme sau pentru parcarea pe care tocmai ati cumparat-o de la un partener de afaceri, angajatii firmei mentionate va vor raspunde cu profesionalism si va vor oferi o solutie care sa se plieze pe necesitatile si conditiile dumneavoastra.

 

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Pancota, nr. 5

Telefon: 021.240.11.54, 0723.577.910