Acumulatori auto – masina ta functioneaza perfect cu piese de calitate!

916_0Toate autovehiculele au incorporate in sistem acumulatori auto. Daca acestia nu functioneaza la parametri optimi, atunci sistemul este ingreunat si se defecteaza cand ti-i lumea mai draga. Planuiesti pentru vara aceasta o vacanta prin tara? Achizitioneaza acumulatori auto din oferta piese-auto.ro, pentru a nu avea nici o neplacere!

Oferta la acumulatori auto!

In sistemul unei masini, acumulatorul are rolul de a stoca energia electrica. Aceasta este folosita pentru pornirea sistemului, dar si pentru a stabiliza reteaua electrica de sub caroserie. Daca planuiesti sa conduci autovehiculul o perioada destul de mare sau nu i-ai facut revizia pana acum, este cazul sa treci pe la un service auto. In cazul in care mecanicul iti spune ca ai nevoie de acumulatori auto noi, comanda-i de pe piese-auto.ro.

In oferta gasesti produse la preturi, amperaje si dimensiuni diferite. Spre exemplu, daca iti trebuie unul cu amperaj 45, ia modelul Varta cu borna normala si dimensiuni 238x129x227. Acesta este, de altfel, si cel mai mic amperaj din oferta piese-auto.ro. Daca ai nevoie de unul mai puternic, cumpara acumulatorul Banner P60 69, cu amperaj 60. Cel mai mare amperaj, de 100, il au modelele Varta 600402083 3162 si BOSCH 0092S50130. Ambele prezinta borna normala. In cazul in care ai nevoie de informatii cu privire o anumita categorie de acumulatori auto, poti completa formularul care apare atunci cand dai un click pe butonul Detalii produs, de sub fiecare.

In oferta magazinului mentionat gasesti produse sub marca: BANNER, BOSCH, EXIDE si VARTA. Daca achizitionarea lor depinde de tipul de borna, ei bine, ai la dispozitie acumulatori cu borna: 0, dubla, inversa si normala.

Pentru a beneficia de o reducere, in cazul unor modele, se recomanda sa vii cu un model vechi la schimb.

piese-auto.ro – magazin pentru soferi

Cine este sofer stie, cu siguranta, cat de greu e sa gasesti produse auto originale si de calitate alternativa – aftermarket. De aceea, aparitia magazinului piese-auto.ro este mai mult decat binevenita pe piata din Romania. Aici gasesti tot ce iti trebuie, inclusiv acumulatori auto, pentru autoturisme marca: Ate, Bosch, LUK, MANN, Nissan, Sachs, SKF, TRW etc.

Daca stii ca ca trebuie sa-ti cumperi un anumit produs, dar nu poti sa-l alegi pentru ca nu ai multe informatii la dispozitie, angajatii magazinului iti vor oferi consultanta, furnizand solutii optime, eficiente si personalizate. In functie de client, se va gasi varianta cea mai buna.

Deocamdata, doar in Bucuresti se livreaza piesele auto la domiciliul solicitantului, prin intermediul agentiilor proprii.

In oferta piese-auto.ro, in afara de acumulatori auto, mai gasesti: uleiuri, anvelope de vara si de iarna, piese auto pentru diverse marci de autovehicule (IVECO, Smart, DACIA, Subaru, Bentley, Seat, Nissan, Citroen, Honda, Jeep, Mitsubishi etc.).

Asigura-te ca masina ta este gata de drum oricand! Ca sa nu-i cedeze sistemul cand iti este lumea mai draga, achizitioneaza acumulatori auto din piese-auto.ro! Pentru mai multe informatii si comenzi suna la numerele de telefon 0768.883.222, 0768.885.222 si 0768.887.222. Rasfoieste oferta online oricand si alege produsele care iti trebuie din catalogul piese-auto.ro! Echipa de angajati de aici iti sta la dispozitie cu sfaturi, informatii utile si consultanta de specialitate.