Adauga un plus de eleganta locuintei utilizand vitralii diferit colorate

1dc99c7215f950f2e5d0288f5c5830b8Vrei sa schimbi aspectul locuintei? Sa ii dai un plus de eleganta fara sa faci totusi prea multe modificari? Te-ai gandit sa adaugi in designul propriei locuinte vitralii colorate pe care sa le incastrezi in cadrul usilor si ferestrelor? Este o tehnica tot mai des folosita in cadrul resedintelor sau cladirilor publice.

La cine apelezi pentru vitralii?

Cu o experienta acumulata pe parcursul a peste 20 de ani, compania Geamuri Serv a reusit sa impresioneze prin eleganta si bunul gust de care a dat dovada de fiecare data. Principalul domeniu in care acitveaza este cel al prelucrarii sticlei, rezultatele fiind exceptionale. Doar niste experti in finisarea sticlei pot obtine produse atat de delicate si rafinate precum cele prezentate in oferta companiei. O importanta deosebita li se acorda vitraliilor realizate de Geamuri Serv. Daca la inceput tehnica era folosita doar in bisericii, acum a devenit o moda foarte apreciata pe piata de specialitate. Creatiile obtinute sunt deosebite si au rolul sa infrumuseteze spatiile unde vor fi pozitionate. Aceste vitralii se pot folosi la usi sau la ferestre si sunt deosebit de rezistente prin natura lor.

Alege vitralii pentru a-ti infrumuseta locuinta

Cum au aparut vitraliile? Originea nu se cunoaste cu exactitate insa utilizarea lor s-a observat in ornamentele bisericilor. Deosebit de elegante, vitraliile au prins contur ajungand in zilele noastre sa fie tot mai des utilizate. Cu forme simetrice sau asimetrice modelele prezente in cadrul vitraliilor sunt tot mai mult apreciate de clientii care doresc sa iasa din anonimat si care doresc sa aiba o locuinta moderna si frumos decorata. Vitraliile pot avea diferite culori si modele ce reprezinta flori, elemente geometrice, peisaje si multe altele. Totul tine de creativitatea clientului si de preferintele acestuia.

Manevrarea sticlei intr-un mod atat de creativ a permis maestrilor vitralisti sa creeze adevarate opere de arta. La baza acestor vitralii stau plumbul, sticla si culorile atent alese. Deoarece cei de la Geamuri Serv au vrut sa impresioneze, au adoptat o noua tehnica rezultand vitraliile Overlay. Spre deosebire de clasicele vitralii, cele Overlay contin si cristale fatetate, sticla fuzionata, si alte elemente decorative, totul pentru ca rezultatul final sa fie uimitor. Aceasta tehnica permite realizarea unui numar mare de vitralii intr-un timp relativ scurt.

Vitraliile nu mai sunt doar elemente ce se folosesc in cadrul bisericilor, acum au ajuns sa fie elemente decorative pentru ferestrele si usile ce contin sticla. Dau un aspect cu totul nou interioarelor si pot avea o multime de nuante si culori. Modelele desenate pot interpreta diverse forme.

Daca vrei ca locuinta ta sa fie decorata cu stil si bun gust atunci alege vitraliile pentru decorarea usilor si ferestrelor. Apeleaza la compania Geamuri Serv pentru realizarea unor vitralii cu adevarat deosebite. Poti contacta compania printr-un apel la numarul de telefon 0724.310.150 sau printr-un email la adresa office@geamuriserv.ro. Alege sa colaborezi cu o companie serioasa care este capabila sa realizeze si cele mai complexe comenzi. Te vei bucura de produse deosebite la pretri mai mult decat avantajoase. Cu o investitie minima vei schimba aspectul intregii locuinte.