ADF Industries comercializeaza convertizoare de frecventa la pret de producator

b6a2dd214cff213f7333589a0f32d171In sectorul industrial sunt utilizate echipamente si componente necesare in aplicatii variate. Exista o cerere specifica de convertizoare de frecventa, iar calitatea acestora trebuie sa fie incontestabila. Astfel de echipamente si multe alte produse se gasesc in oferta promovata de catre ADF Industries.

Convertizoarele exista de mai bine de 40 de ani. Principiul de functionare a ramas acelasi, insa elementele componente s-au modernizat pe parcursul anilor. Rolul acestor convertizoare de frecventa este acela de a controla viteza de rotatie a unui motor de curent alternativ prin procesul de reglare al frecventei si prin marirea tensiunii de alimentare a motorului.

Ce convertizoare de frecventa gasesti la ADF Industries?

ADF Industries este numele unei societati comerciale ce are ca principal scop comercializarea unor produse si componente utilizate in repararea si modernizarea echipamentelor industriale. De ce ADF Industries este o societate importanta pe piata de specialitate? Deoarece a reusit sa multumeasca clientii cu produse de foarte buna calitate, articole importate de la producatori recunoscuti, asigura servicii de top, dispune de o oferta vasta de produse comercializate la cel mai bun raport calitate-pret. Ai toate motivele sa colaborezi cu o societate competenta, capabila sa-ti asigure produsele necesare domeniului de activitate in care lucrezi. Care sunt principalele articole promovate? Oferta este variata si cuprinde: actuatoare rotative, baterii de condensatoare, cilindri motorizati liniari, convertizoare de frecventa, drivere motoare curent continuu, frane electromagnetice, motoare (de curent continuu, electrice asincrone, sincrone cu magneti permanenti, pas cu pas, electrice de curent alternativ), servosisteme, ventilatoare (axiale, centrifugale, transversale) si lista poate continua.

Din categoria de convertizoare de frecventa amintim de cele monofazate si cele trifazate. Convertizoarele de frecventa monofazate au un numar variat de intrari si iesiri, contin un tranzistor franare incorporat, au o frecventa de iesire de 0.1 – 400Hz. Mai multe informatii tehnice se gasesc pe pagina virtuala Adf.ro. Convertizoarele de frecventa trifazate au 16 terminale de control, asigura protectie electronica a motorului, permit controlul tensiunii de iesire, contin un tranzistor franare incorporat, asigura protectie la scurtcircuit pe iesire, contin releu de impamantare si beneficiaza de o multime de alte caracteristici. Ca si aplicabilitate, aceste convertizoare sunt utilizate in aplicatii de masini de injectie plastic, in compresoare cu motoare sincrone si in multe alte aplicatii din sectorul industrial.

Ce avantaje asigura aceste convertizoare de frecventa?

Sunt elemente rezistente utilizate in variate aplicatii industriale. In primul rand aceste convertizoare de frecventa optimizeaza procesele industriale si imbunatatesc conditiile de lucru. Nu este necesara o mentenanta riguroasa, deoarece se intretin usor, fara investitii suplimentare. ADF Industries s-a axact pe comercializarea produselor fabricate de catre KEB GmbH deoarece acestea s-au dovedit a fi cele mai fiabile elemente de pe piata.

Foloseste doar elemente de buna calitate daca doresti sa reziste in timp. ADF Industries iti vine in ajutor cu produse accesibile ca pret. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0744.347.138 sau trimite un email la adresa office@adf.ro. Utilizeaza convertizoare de frecventa in aplicatiile industriale in care iti sunt necesare. Te vei bucura de produse fiabile pe care le vei putea exploata la maxim si care nu vor ceda in timp.