Tompack – producator ambalaje pentru prajituri

Stim foarte bine ca prajiturile sunt preferatele copiilor dar si ale adultilor. O prajitura proaspata, cu fructe sau crema ne va aduce aminte intotdeauna de copilarie.

Tompack, firma de renume in Romania, produce ambalaje carton prajituri din duplex si carton ondulat. Compania are in dotare utilaje si echipamente de ultima ora pentru caserare si stantare, colaborand cu companii importante precum: Boromir, Top Gel, Dr. Fursec, Ruri, , Leonardo, Solarex, Tualfast, etc.

Tompack vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse: ambalaje pentru prajituri, cutii nealimentare, cutii colective, materiale publicitare si jocuri educative, toate pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clienilor.

Tompack poate realiza cutii din carton infiferent de forma sau dimensiune, simple sau complexe, cu inscriptii, acestea putand avea diferite culori.

Tompack – transporta produsele dulci in siguranta cu ambalaje pentru prajituri

Veti putea transporta prajiturile in siguranta cu ambalaje pentru prajituri realizate de firma Tompack . Dulciurile in general, au nevoie de ambalaje speciale pentru a fi impachetate. Tompack realizeza ambalaje pentru prajituri ( tavite) din carton duplex. Daca bomboanele sunt ambalate in cutii din carton, prajiturile trebuie asezate pe tavite speciale si apoi impachetate.  Pentru ca prajiturile voastre sa ai un aspect deosebit , comandati tavitele din carton produse de Tompack.

Pentru ambalaje prajituri si nu numai, Tomapack iti sta la dispozitie

Firma Tompack dispune de o gama variata de produse din carton precum:

  • Ambalaje pentru prajituri ( tavite) ce au diferite forme ( rotunde, patrate, dreptunghiulare)
  • Cutiile alimentare – din aceasta categorie fac parte cutiile pentru pizza, acestea avand modele colorate si deosebite. Au dimensiuni potrivite pentru orice pizza precum si forme diverse: patrate, dreptunghiulare. Cutiile sunt realizate din carton ondulat.
  • Cutii pentru bauturi alcoolice – realizate dintr-un material rezistent, ce poate sustine cantitatea de bautura
  • Cutii nealimentare – cutii pentru incaltaminte, cutii feronerie si produse electrice, cutii piese auto, cutii pentru depozitarea jucariilor
  • Cutii colective – acestea sunt destinate diferitelor activitati ( pentru baxuri clasice, ladite transport, cutii arhivare, cutii transport tricotaje)

Pe langa toate aceste produse, Tompack sta la dispozitia clientilor cu o gama larga de servicii: grafica ambalaje, caserare carton, stantare cutii si plastifiere cutii, de inalta calitate.  Comapania are o sectiune dedicata copiilor , comercializad si jocuri educative. Acestea sunt obtinute din carton ondulat , avand variante de imprimare policrome si flexo.

Cartonul ondulat ofera produselor o rezistenta crescuta la transportare, protejand obicetele aflate in interior. Ambalajele din carton ondulat sunt usor de realizat, iar pe langa protectia crescuta , ofera si un design placut pentru cleinti. Acestea pot fi imprimate cu diverse cu diferite modele pentru un aspect impresionat. Fiind foarte des utilizate, costurile de productie sunt reduse.

Realizarea cartonului ondulat de face pe baza de resurse naturale, iar pentru imprimare se folosest cearneala pe baza de apa.

Daca aveti nevoie de ambalaje de calitate inalta,  alegerea potrivita o reprezinta Tompack. Achizitionand produsele comercializate de companie, veti avea garantia livrarii la domiciliu, fara intarziere.

Pentru comenzi sau informatii, accesati pagina web www.tompack.ro  sau contactati reprezentatii firmei 0788-637775/ 0744-698439.  Acestia vor fi mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferii cele mai bune solutii !