Afinata traditionala realizata de Distileriile Bran!

d43445d7c90221d64ad56c3659a44f3f (1)Daca vrei o afinata traditionala, bautura 100% romaneasca apeleaza la Distileriile Bran din Satu Mare. Afinata traditionala este obtinuta printr-un procedeu simplu, dar care capata calitati deosebite datorita experientei firmei in prepararea licorilor romanesti. Distileriile Bran continua traditia bauturilor traditionale, oferind clientilor sai o gama variata de sortimente, printre care si afinata. Obtinuta doar din fructe alese, afinata traditionala marca Bran este obtinuta in cele mai bune conditii, calitatea acesteia in materie de gust si culoare fiind incontestabila, asa cum sunt bauturile alcoolice produse de Distileriile Bran. Din dorinta de a oferi cat mai multe sortimente de bauturi alcoolice romanesti, de calitate superioara, Distileriile Bran si-au diversificat oferta, afinata traditionala fiind un produs ce promite a fi la fel de apreciat ca celelalte bauturi cunoscute. Rafinamentul afinatei traditionale marca Distileriile Bran o face ideala pentru orice tip de petrecere, unde cu siguranta va asigura buna dispozitie a tuturor celor prezenti.

Gustul inconfundabil al afinatei traditionale!

Alaturi de visinata, lichiorul de afine este cunoscut ca fiind o bautura ce se serveste drept aperitiv inainte de un festin culinar. De asemenea, consumata in cantitati mici, pe stomacul gol, are efecte terapeutice uimitoare, fiind astfel si un bun digestiv. Obtinuta prin macerarea fructelor de afine, a caror sirop este combinat ulterior cu alcool de concentratie diferita, afinata are un gust bogat fructat si o aroma dulce. Afinata este o bautura alcoolica cu un gust special, care are proprietati curative, fiind folosita pentru unele afectiuni ale stomacului si intestinelor. In regiunea Satu Mare, Distileriile Bran produc bauturi alcoolice romanesti, care sunt atestate de catre Ministerul Agriculturii ca fiind 100% traditionale. Prin gama variata de produse oferite, producatorul doreste sa pastreze traditiile si implicit sa duca mai departe retetele care au facut din bauturile lor, produse apreciate si in afara granitelor. Obtinute in conditii ce respecta cele mai inalte standarde din domeniu, bauturile romanesti incanta papilele gustative ale romanilor. Produsele pot fi comandate online telefonic sau prin email pentru a te bucura de calitatea incontesabila a produselor marca Bran.

Cine este compania Distileriile Bran?

Tuica, palinca si rachiul de prune produse de catre Distileriile Bran incanta papilele gustative ale romanilor si aduc un zambet pe fata oricarei persoane ce incearca un paharel din aceasta bautura traditionala, cu gust fin de pruna coapta. Cu o vasta experienta in acest domeniu, Distileriile Bran din Satu Mare ofera clientilor sai palinca de prune de cea mai buna calitate, lucru dovedit prin obtinerea distinctiei Marca de Aur a Romaniei, dar si tuica si rachiu din aceleasi fructe, atestate ca fiind 100% produse traditionale romanesti. Gustul inconfundabil al bauturilor alcoolice din prune, obtinute asa cum spune traditia se regaseste astazi sub forma produselor ce poarta marca Bran. Respectarea unei retete vechi de mai bine de 300 de ani, selectionarea atenta a prunelor, distilarea si redistilarea la foc direct in cazane speciale, si pasiunea investita in prepararea bauturilor fac din acestea, produse unice pe piata romaneasca de profil. Achizitioneaza afinata traditionala oferita de Distileriile Bran pentru calitatile deosebite si gustul acesteia.

 

Datele de contact ale firmei Distileriile Bran

Adresa firmei: Str. Principala, 165 Martinesti, Satu Mare

Telefon: 0745 357 351

Email: office@alcorom.ro