Hoba Ecologic-Paturi de spital si alte produse medicale

paturi de spital

paturi de spitalEsti in cautarea unei companii care sa-ti ofere solutii eficiente si produse de calitate pentru dotarea cabintelelor medicale sau a spitalelor? Raspunsul il gasesti la Hoba Ecologic, cel mai mare furnizor de logistica pentru spitale: mobilier, aparatura, truse de prim ajutor, accesorii si consumabile noi, second-hand sau reconditionate.

Din catalogul diversificat de produse oferit de Hoba Ecologic poti alege paturi de spital de orice tip, fie ca este vorba de paturi obisnuite de ingrijire, paturi pentru terapie intensiva, paturi pentru caminele de batrani ori paturi speciale. Un argument ce vine sa confirme calitatea acestor paturi de spital, este acela ca Hoba Ecologic colaboreaza cu cei mai importanti furnizori din domeniu, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor venite din partea clientilor.

Paturi de spital-Pentru o recuperare rapida

Dintre toate accesoriile unui salon de spital, patul este de departe, unul dintre cele mai importante elemente. Din cauza ca pacientul isi petrece majoritatea timpului de boala si de covalescenta in pat, acesta trebuie sa indeplineasca mai multe functii si sa abia anumite calitati. In primul rand, patul de spital trebuie sa fie comod, astfel incat pacientul sa se poata relaxa si recupera mai repede. In caz contrar, un pat incomod isi poate pune amprenta asupra starii lui de fizice si de sanatate.

In al doilea rand, patul de spital trebuie sa prezinte dimensiuni potrivite care sa satisfaca atat cerintele de confort ale pacientului, cat si ale personalului de ingrijire. De regula un pat de spital trebuie sa aiba urmatoarele dimensiuni: lungime 2 m, latime 80-90 cm, inaltimea de la sol pana la sltea de 60 cm.

Mai mult decat atat, un pat de spital trebuie sa ofere posibilitatea pacentului sa se miste in voie si sa nu-i limiteze miscarile. In plus, atunci cand este nevoie, pacientul trebuie sa coboare din pat, in siguranta si  fara eforturi suplimentare. La toate acestea se adauga si faptul ca patul de spital trebuie sa permita cadrelor medicale sa efectueze intr-un mod cat mai comod tehnicile de ingrijire. Asadar, este foarte important ca patul de spital sa fie comod atat pentru pacient, cat si pentru personalul medical. Pentru o igiena cat mai corecta, este necesar ca patul de spital sa fie usor de curatat si manipulat.

Cauti paturi de spital comercializate intr-un raport optim calitate-pret? Hoba Ecologic este solutia! Iata de ce

Pentru ca tu sa ai garantia calitatii, este obligatoriu sa apelezi la serviciile unui furnizor de top in domeniu care sa-ti ofere solutii adecvate la necesitatile tale. Hoba Ecologic este cea mai mare companie de furnizoare de logistica de spital. Astfel, iti punem la dispozitie o gama bogata de paturi de spital ideale pentru orice cabinet sau salon de spital.

Paturi obisnuite de ingrijire, paturi pentru terapie intensiva, paturi pentru caminele de batrani sau paturi speciale, sunt doar o parte din oferta companiei Hoba Ecologic. Mobilierul pe care il gasesti in catalogul nostru de produse este deosebit de comod, usor de intretinut si confectionat intocmai pentru a-si indeplini functiile. Daca esti in cautarea unor paturi de spital cu dotari speciale, Hoba Ecologic este solutia.

Paturile pe care le compercializam sunt prevazute cu frane de genunchi, doua pozitii de sezut, sine laterale, manere de iesire, dar si multe altele. Un alt avantaj al colaborarii cu Hoba Ecologic il reprezinta preturile extrem de accesibile. Pentru achizitionarea unor paturi de spital de calitate, dar si pentru achizitionarea altor produse medicale, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.