Afla care sunt solistii de muzica nunta populara ce te pot incanta la nunta ta

Afla care sunt solistii de muzica nunta populara ce te pot incanta la nunta ta

Muzica nunta populara a revenit la moda, iar in 2016 este extrem de cautata. Sau poate ca nu s-a demodat niciodata, ci a intrat doar intr-un con de umbra din cauza goanei romanilor dupa mirajul Occidentului. Si oare ce poate fi mai frumos ca la o nunta romaneasca sa asculti muzica romaneasca, populara sau usoara, alegeri inspirate pentru romani adevarati?!

Muzica nunta populara este mai apreciata ca niciodata

 

Afla care sunt solistii de muzica nunta populara ce te pot incanta la nunta taRomania anului 2016 este curprinsa de un fel de fior, de o febra a redescoperirii adevaratelor valori mostenite din mosi stramosi, de la bunici si strabunici. Este vorba despre traditionalul autentic romanesc incepand cu ii, camasi si costume populare din toate zonele tarii, vechi, incarcate energetic de cei care le-au purtat inainte, pana la muzica nunta populara, arta si mestesuguri romanesti – in Romania exista si oameni care au fost declarati tezaur viu de catre UNESCO -, un traditional care te atinge direct in suflet si pentru care simti ca merita sa investesti.

Poate ca in anii trecuti nuntile erau acompaniate de DJ, muzica adusa din strainatate, hituri de peste ocean si inclusiv manele. Poate ca mai auzeai din cand in cand o populara romaneasca si mai vedeai tineri incingand o hora mare. Insa astazi, in 2016, muzica nunta populara este in topul preferintelor romanilor de pretutindeni.

In ultimii ani s-au redescoperit nuntile traditionale romanesti cu mireasa imbracata in ie si mire in camasa, cu opinci si lumanari din ceara naturala, cu marame si bundite, cu bucate romanesti, cu formatii de nunta care intretin atmosfera numai cu muzica populara romaneasca. Se poarta florile naturale de camp, se poarta braiele tricolore si panglicile cu rosu, galben si albastru in piept in loc de cocarde.

In 2016 se poarta mandria de a fi roman si nuntile romanesti!

Muzica nunta populara cu FormatiiNunta.com

 

Esti din Bucuresti sau de prin tara si vrei pentru nunta ta muzica nunta populara? FormatiiNunta.com este partenerul potrivit pentru tine. Echipa iti va pune la dispozitie urmatoarele optiuni:

1. Soliste de muzica populara pentru intreg evenimentul:

– Formatia Live Band si solista Anuta Arghiroi;

– Formatia Live Band si solsta Sinziana Stefan;

– Formatia Live Band si solista Tatiana Profire;

– Formatia Live Band si solista Adriana Mihalcea;

– Formatia Live Band si solista Angelica Balasa;

– Formatia Live Band si solista Cristina Chiriac;

– Formatia Live Band si solista Mirela Mahalache;

– Formatia Live Band si solista Tatiana Tina;

– Formatia Live Band si solista Mariana Ilie;

– Formatia Live Band si solista Mariana Cimpoiasu;

– Formatia Live Band si solista Georgeta Tila, Denisa Grecu, Luiza Popescu, Maria Popa, Aurora Tudor, Anca Chirvase, Gabriela Colceag, Mioara Birsan si Oxana Mardari;

2. Solisti muzica populara pentru tot evenimentul. Amintim aici de formatia de nunta Live Band si solistii Alin Milica, Ionut Sidau, Virgil Pana, Cornel Ionita, Daniel Trif, Carol Tipa, Tioti Mircescu, Mihai Stoica, Petrica Ciobanu si Ionut Baron;

3. Solisti si soliste de muzica populara cu un anumit program. Nenumarate voci de aur care vor face din nunta ta un adevarat spectacol.

Daca vrei sa te bucuri de autentic romanesc, alege muzica nunta de la FormatiiNunta.com. Ai nevoie de informatii suplimentare despre echipa si serviciile FormatiiNunta.com? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0751-088.833 sau trimite un e-mail pe adresa contact@formatiinunta.com.

Articol oferit de 2biz.ro.