Ce sunt compresoarele cu surub?

compresoare cu surub

compresoare cu surub

Un compresor cu surub este un tip de compresor de gaz folosit de obicei acolo unde este nevoie de un volum mare de aer de inalta presiune, pentru aplicatii industriale de marimi considerabile.

Compresoarele cu surub sunt formate din doua rotoare – unul condus si unul conducator. In timpul angrenarii cele doua se intrepatrund si formeaza o linie de angrenare. Actiunea celor doua rotoare de face direct sau prin intermediul unei perechi de roti dintate.

Aceste tipuri de compresoare se folosesc in cadrul statiilor de extractie de petrol si gaze naturale, in industria petrochimica, pentru pompare de gaze in conducte sau rezervoare.

De unde pot comanda compresoare cu surub?

Conti Compreso este o firma formata din specialisti in aer comprimat care va pun la dispozitie compresoare cu surub, instalatii speciale, motocompresoare, precum si alte accesorii. Firma ofera service complet, revizii periodice, garantie pentru lucrarile executate, dar şi posibilitatea închirierii unor instalatii. Firma ofera servicii de asistenta si intretinere si asigura buna functionare a instalatiilor si masinilor de comprimat.

Cum imi pot da seama ca aceste compresoare cu surub sunt de inalta calitate?

Firma are numeroase certificate de calitate si excelenta. De asemenea, experienta vasta este mai mult decat o carte de vizita a produselor si serviciilor oferite.

Orientarea spre client este principala valoare a firmei. De asemenea, aceasta ofera consultanta gratuita tuturor partenerilor si le pune la dispozitie un parc modern de instalatii specializate pe diverse domenii si tipuri de activitati. De departe, Conti Compreso reprezinta marca cea mai bine cotata a pietei din Romania, atunci cnad vine vorba de costul de beneficiu si increderea pe care partenerii le-o acorda. Cu alte cuvinte, nu veti regreta daca decizia de cumparare a compresoarelor cu surub se indreapta in directia firmei.

Ce tipuri de compresoare de surub ofera firma?

Conti Compreso detine urmatoarele tipuri de compresoare cu surub: compresoare seria KDV, compresoare seria KS, compresoare seria KA, compresoare seria KSA, compresoare seria FLEXI AIR KSV, compresoare NOBEL, compresoare LEONARDO KAT, compresoare DARWIN, compresoare PASCAL, compresoare TRINITY. Oricare dintre acestea reprezinta o alegere foarte buna, in functie de necesitatile pe care le aveti.

Conti Compreso este o firma de top din Romania. Aceasta isi are originea in judetul Humedoara. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de firma, puteti apela unul dintre numerele afisate pe site, in partea stanga jos a paginii site-ului oficial. De asemenea, firma este oricand diponibila pentru discutiile prin intermediul e-mailului. La fel, adresa de mail este specificata pe site, in partea stanga jos a paginii. Firma pune la dispozitie trei numele de telefon la care puteti apela pentru nelamuriri si doua adrese de mail. Este facilitata astfel comunicarea bidirectionala dintre firma si clienti.

Conti Compreso pune foarte mare accent pe parererile clientilor in ceea ce priveste compresoarele cu surub si nu numai. Ea isi doreste sa obtina din partea acestora un grad de satisfactie greu egalabil. Comunicarea este o ramura de baza a puntii create intre orice organizatie si publicurile sale. Cu cat rata de raspuns din partea companiei este mai mare, cu atat consumatorul se va declara mai multumit.

admin

admin