Afla cum sa alegi ferestre mansarda Roto potrivite

Atunci cand alegi ferestre mansarda Roto este important sa tii seama de cateva recomandari. Care sunt acestea? Ti le dezvaluim in cele ce urmeaza, trebuie doar sa citesti cu atentie fiecare punct, sa-l intelegi si abia apoi sa iei decizia potrivita pentru locuinta ta.

Ferestre mansarda Roto ideale sunt cele care indeplinesc 5 criterii

Se stie, ferestre mansarda Roto sunt unele dintre cele mai bune, sunt deosebit de performate, sunt rezistente, au o estetica impecabila si o durata de viata indelungata. Dar intrebarea care se pune este cum sa le alegi pe cele care sa se potriveasca 100% locuintei tale. Nimic mai simplu, va trebui sa tii seama la urmatoarele 5 criterii de selectie:

  1. Suprafata vitrata a incaperii in care vei monta ferestre mansarda Roto. O incapere trebuie sa fie luminoasa, iar ferestrele sunt cele prin care obtii acest deziderat. Tocmai de aceea va trebui sa tii cont de suprafata totala a geamurilor din mansarda ta, cat si de suprafata totala a incaperii pentru ca astfel sa te bucuri de o cantitate optima de lumina naturala. In cazul in care in mansarda ti-ai facut un dormitor sau in living, proportia dintre cele doua suprafete trebuie sa fie de 1:8. Pentru restul camerelor aceasta proportie poate atinge raportul de 1:12. Sa luam ca exemplu o camera cu suprafata de 16 mp. Ei bine, este ideal ca suprafata vitrata sa atinga cel putin 2 mp pentru un bun echilibru;
  2. Panta acoperisului. Daca panta acoperisului este mica, ferestrele de mansarda se pozitioneaza sus, cat mai sus, inspre coama acoperisului;
  3. Inaltimea de instalare recomandata. Aceasta este de 120 cm de la planseu pana in marginea inferioara a acoperisului, in cazul unei incaperi normale avand inaltimea de 250 cm. Astfel se asigura nu numai cantitatea optima de lumina la interior, dar si o cat mai buna vizibilitate inspre exterior;
  4. Dimensiunea golului unde se vor monta ferestre mansarda Roto. Vorbim de 2-5 cm in plus fata de dimensiunea ferestrei. Daca fereastra ta are 66×118 cm, distanta dintre grinzi trebuie sa fie de minim 70 cm, iar lungimea libera sa fie de minim 120 cm;
  5. Umiditatea incaperii. In spatiile in care umiditatea este ridicata, cum ar fi bucatariile, baile sau piscinele, este obligatoriu sa optezi pentru ferestre cu rezistenta la umiditate.

De unde cumpar ferestre mansarda Roto pentru locuinta mea?

Cele mai bune oferte pentru ferestre mansarda Roto le gasesti la Vindevi Construct, o firma care in 2008 s-a infiintat in judetul Mures. De ce comercializeaza Vindevi Construct ferestrele de mansarda de la Roto? Deoarece este vorba despre calitate nemteasca pe care te poti baza oricand, calitate superioara, estetica si preturi bune, Vindevi Construct fiind distribuitor autorizat pentru acest gen de ferestre in toata Romania.

Ferestrele pentru mansarda pot fi din lemn sau din PVC, sunt prelucrate la standarde ridicate de calitate, au un design modern si sunt foarte rezistente in timp. De asemenea, la Vindevi Construct gasesti si toate accesoriile de care ai nevoie pentru ferestrele de mansarda Roto – jaluzele, rulouri insecte, rulouri exterioare sau interioare, rulouri de intunecare.

Si, tine minte, analizeaza cele 5 criterii prezentate mai sus cu mare atentie, abia apoi poti fi sigur de o alegere inspirata!