Avocat achizitii publice – Asistenta de specialitate la Sora & Asociatii

f51d38d94d9f544abac66a95147d7aceAsigurati-va ca absolut tot ce intreprindeti se desfasoara conform legii! Ca sa nu aveti probleme in urma castigarii unui proiect sau a unei lucrari in cadrul licitatiei, cereti consultanta unui avocat achizitii publice! Discutati cu cei de la Sora & Asociatii.

Avocat achizitii publice – la dispozitia dumneavoastra!

Daca veti participa in curand la o licitatie publica, in vederea castigarii unei lucrari, luati legatura cu un specialist, pentru a verifica impreuna cu dumneavoastra dosarul de participare, precum si actele pe care le veti semna daca veti castiga. Aveti nevoie de sfaturile unui avocat achizitii publice. Sora & Asociatii va asteapta oricand!

In cadrul acestui cabinet de avocatura din Capitala lucreaza o echipa de profesionisti, specializati in sfera avocaturii de business. Indiferent despre ce ar fi vorba, ei va vor oferi varianta optima. Concret, va pot redacta si intocmi ofertele de participare, va vor fi mereu alaturi, pentru a acorda asistenta de specialitate, iar uneori, pot depune plangere sau contestatie in numele dumneavoastra.

De ce sa apelati la un avocat achizitii publice? Iata cateva motive:

– cunoaste legislatia in domeniu foarte bine;

– va reprezinta interesele mult mai bine decat o puteti face dumneavoastra;

– are experienta si stie cum sa abordeze diverse situatii;

– actioneaza in cunostinta de cauza de fiecare data cand observa o neclaritate sau o neconcordanta;

– acorda asistenta de specialitate ori de cate ori e necesar;

– calitatea serviciilor oferite este ireprosabila. Dovada este nu doar multumirea clientilor de pana acum, ci si faptul ca acest cabinet e inscris in reteaua internationala de avocati International Jurists.

Informatii utile despre Sora & Asociatii

Daca locuiti in Bucuresti si nu numai, la cabinetul Sora & Asociatii puteti merge oricand pentru a primi consultanta in domeniul afacerilor. Vreti sa participati la o licitatie publica? Credeti ca e bine sa aveti alaturi pe cineva care cunoaste legea? Toate reglementarile si specificatiile de pe acte va dau dureri de cap? Atunci solicitati ajutorul unui avocat achizitii publice de la Sora & Asociatii.

Acest cabinet se afla in centrul Bucurestiului si ofera consultanta in multe domenii. Portofoliul de clienti s-a marit de-a lungul anilor, numarul lor fiind acum unul impresionant. Pentru rezolvarea celor mai dificile cazuri, precum si pentru gasirea solutiilor optime, cabinetul Sora & Asociatii colaboreaza cu specialisti atat din tara (avocati din Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta, Brasov), cat si din strainatate.

Echipa, specializata in Drept comercial, este coordonata de avocatul Radu Sora, arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. De asemenea, el este inscris si pe lista arbitrilor de la Viena Arbitration Center.

Un aspect important, ce trebuie mentionat, consta in faptul ca acest cabinet este inclus in International Jurists, o retea internationala de avocati.

Discutati toate detaliile privind participarea la o licitatie cu un avocat achizitii publice din cabinetul Sora & Asociatii. Astfel veti fi pregatit si nu veti intampina nici o problema. Pentru mai multe detalii mergeti la sediu sau sunati la numarul de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Jean-Louis Calderon, nr. 26, Sector 2

Telefon: 0374.015.501