Agentie imobiliara Bucuresti – Servicii complete la Otho Estate

9aac177cc34a2a4bc93720e86d275f1dOtho Estate te ajuta sa-ti gasesti locuinta ideala. Vrei sa inchiriezi ori sa cumperi o casa sau un apartament? Vei incepe in curand cursurile la facultate si vrei sa nu stai la camin? Iti doresti confort sporit? Atunci apeleaza la aceasta agentie imobiliara Bucuresti! Intr-un timp rapid vei gasi ceva pe placul tau!

Agentie imobiliara Bucuresti – inchiriere, vanzare sau cumparare

Indiferent ca vrei sa inchiriezi, sa vinzi ori sa cumperi o locuinta, Otho Estate te asteapta cu o oferta variata! Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa setezi filtrele de cautare sau sa iei legatura cu un angajat de la aceasta agentie imobiliara Bucuresti. Inainte de a suna la unul din numerele de telefon de mai jos, gandeste-te la cateva lucruri, si anume:

– vrei sa locuiesti in orice parte a Bucurestiului sau iei in considerare un singur cartier?

– iti doresti garsoniera, apartament sau casa? Daca ai familie, ideal ar fi sa cauti un apartament de 2-3 camere. Iar daca vrei si curte pentru copii, atunci casa e ceea ce iti trebuie;

– ai masina? Inseamna ca iti trebuie loc de parcare asigurat. De ce sa cauti zi de zi spatiu pentru a o parca? Mai bine inchiriezi o locuinta care vine la pachet si cu aceasta facilitate.

Bineinteles, in afara de aspectele mentionate, gandeste-te daca vrei ca blocul sa aiba usa metalica si daca apartamentul sau casa trebuie sa fie dotate cu: frigider, aragaz, masina de spalat, repartitoare, termopane s.a.m.d.

Otho Estate – agentie imobiliara Bucuresti pe gustul tau

Alege sa colaborezi cu Otho Estate! Iata de ce:

– toate cererile clientilor sunt tratate cu seriozitate, profesionalism si rapiditate;

– ofertele facute clientilor se pliaza pe necesitatile si conditiile acestora;

– serviciile asigurate sunt de cea mai buna calitate;

– agentii imobiliari ofera intotdeauna solutii personalizate, optime, astfel incat cererile clientilor sa fie cat mai repede rezolvate;

– oferta este innoita foarte des etc.

Sa facem cunostinta cu Otho Estate!

Aceasta agentie imobiliara Bucuresti exista pe piata autohtona din anul 2006, ajutandu-si clientii sa inchirieze, sa cumpere ori sa vanda spatii comerciale, spatii de birouri, garsoniere, apartamente si case.

Daca te intereseaza ceva anume, poti lua oricand legatura cu agentul imobiliar ale carui date de contact sunt mentionate in partea de jos a anuntului.

Interesant este ca, spre deosebire de alte agentii, pe site-ul Otho Estate sunt postate imagini si informatii complete pentru fiecare anunt. Acest lucru arata ca se acorda importanta cererii clientului si ca se pune accent considerabil pe profesionalism si seriozitate. Avand toate datele la indemana, clientului nu-i va mai ramane decat sa aleaga ce ii place.

In general, sunt mentionate: pretul, dimensiunea suprafetei, etajul, confortul, numarul de camere, facilitatile oferite (apometre, repartitoare, contor individual de gaze, masina de spalat, usa metalica, termopan etc.).

Otho Estate te ajuta sa te muti in Capitala! Daca vrei sa inchiriezi o locuinta ori chiar sa o cumperi, apeleaza cu cea mai mare incredere la aceasta agentie imobiliara Bucuresti!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, bd. Nicolae Titulescu, nr. 1, Sector 1

Telefon: 0311.006.381, 0747.169.616