Casaterm Prim Construct-Centrale Liepsnele, obtine confortul maxim cu minimum de costuri!

Functioneaza 30 de ore pe o singura incarcare de lemn si pana la 5 zile cu o incarcatura de carbune. Au o constructie simpla, asigura economie de combustibil, dar si un randament de pana la 25 de ani. Pe scurt, centrale Liepsnele.

Proiectate tinand cont de exigentele in materie de confort, centralele Liepsnele reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru incalzirea locuintei si asigurarea apei calde menajere. Te bucuri de confort, de economii, dar si de o functionare impecabila, in conformitate cu normele europene.

In plus, centralele Liepsnele functioneaza pe baza unor combustibili accesibili si foarte ieftini, chiar gratuiti. Vorbim despre lemn, carbune, brichete si deseuri din lemn. Rezulta economii majore la factura de intretinere, dar si accesibilitate.

Pentru centrale Liepsnele contacteaza Casaterm Prim Construct, unic reprezentant in Romania al acestor echipamente. Ai avantajul unei game diversificate de centrale Liepsnele, dar si preturi cu adevarat atractive! De asemenea, te bucuri de consiliere de specialitate in alegerea corecta a produselor.

Confortul nu este un moft, este o necesitate! Alege centralele Liepsnele si profita de solutiile momentului in materie de incalzire.

Centrale Liepsnele, doar prin Casaterm Prim Construct. Solutii in voga pentru exigentele tale!

Incalzirea pe lemne este din nou in actualitate. Motivul? Accesibilitatea resurselor si economiile in timp. In plus, ai un randament excelent, deci un nivel optim de confort acasa si nu numai. Daca esti adeptul acestui tip de incalzire, alege cele mai in voga echipamente: centrale Liepsnele.

Centrale Liepsnele, economie si confort pentru intreaga familie

Concepute pentru diverse cladiri/camere unde este instalat un sistem de incalzire cu calorifere, boiler de incalzire apa in scopuri casnice, sau toate acestea impreuna, centralele Liepsnele au o eficacitate exceptionala, pana la 90% la functionarea in toate regimurile.

Aceste sisteme de incalzire sunt durabile, sigure si economice deoarece extrage maximul de energie termica din combustibilul solid. Cazanele au capacitati de la 10 kw pana la 40 kw, cu o suprafata de incalzire de pana la 400 m2.

Centralele Liepsnele functioneaza pe baza celor mai ieftini combustibili, si anume: lemne, brichete, deseuri din lemn sau carbuni. De pilda, o singura incarcare cu carbuni asigura nu mai putin de 5 zile de functionare. Arderea este neintrerupta astfel ca te bucuri de confort deplin. Eficienta este ridicata si daca alegi lemnu. Mai exact, cu o singura incarcare de lemn, ai garantata o functionare de 30 de ore.

Un alt mare avantaj este modul usor de intretinere. Cazanul Liepsnele nu colecteaza rasina, iar curatarea de cenusa se face de doar doua ori pe luna. Castigi timp si te bucuri de confort!

Cazanul Liepsnele este destinat oricaror zone in care se doreste un ambiant placut (cladiri rezidentiale, industriale, etc.), dar si zonelor fara acces la reteaua de gaze naturale.

Pentru centrale Liepsnele apeleaza la unicul reprezentant in Romania: Casaterm Prim Construct. Ai accesul la preturi reduse (discount 20% la toate centralele pe lemne), dar si la 5 ani garantie. Ai de ales intre mai multe modele, cu puteri diferite, in functie de necesitati si zonele ce necesita incalzire.

Vrei sa achizitionezi centrale Liepsnele? Acceseaza www.centrale-lemne-liepsnele.ro si comanda!