Ai Nevoie de Servicii Reparatii Turbine? Pe turbina-reparata.ro Vei Gasi Ceea Ce Cauti

?????????????De ce sa dai banii pe o turbina noua daca ea poate fi reparata? Nu stii la cine sa apelezi? Pe siteul turbina-reparata.ro gasesti servicii reparatii turbine oferite de o echipa de profesionisti, cu ani de experienta in domeniu.

Compania Turbovit este un service autorizat si centru de reparatii turbine in Bucuresti, care va pune la dispozitie cele mai bune servicii, reparatia fiind efectuata doar cu piese originale Garrett. Aceasta firma va ofera reconditionari turbosuflante la turbine auto noi si hibrizi turbo pentru tuning, avand acoperire in toata tara prin intermediul firmelor de curierat rapid. Turbovit  este lider pe piata reparatiilor turbinelor oferind un pret fix pentru orice reparatie turbo.

Ce este o turbosuflanta?

Turbosuflanta (turbo, turbina, turbocompresor sau compresorul) ajuta la supra-alimentarea motorului cu aer. Turbosuflanta rprezinta o piesa case se monteaza pe sistemul de evacuare al autoturismului, de obicei direct de prima componenta a sistemului de evacuare, de galeria de evacuare. Gazele rezultate in urma combustiei in cilindrii motorului, la iesirea din motor, invart o paleta a turbine, care este conectata printr-un ax la o alta paleta, a compresorului.

Pe masura ce o paleta este invartita de gazele de esapament, cealalta paleta trage aer de afara prin sistemul de admisie si il impinge cu presiune in motor. Astfel se poate introduce mai mult aer in motor si implicit mai mult combustibil, de unde rezulta o putere mai mare a motoarelor. De exemplu la masinile cu motoare 1.9 TDI care nu au turbina exercita o putere de 64 CP, pe cand acelasi motor cu turbina are o putere de 90CP.

In ce consta repararea unei turbosuflante?

Reparatia implica inlocuirea sau repararea uneia sau mai multor piese defecte, ceea ce presupune in mod cert un numar de etape prin care piesa/piesele defecte trebuie sa treaca neaparat. Piesele pot fi reparate pana la o anumita limita posibila, dar nu presupune neaparat ca ele sa fie aduse la forma initiala. De aceea reparatia si reconditionarea nu inseamna acelasi lucru. Prin reconditonarea unei turbosuflante aceasta este readusa la starea de functionare initiala, insa, este necesar sa se respecte anumiti parametrii tehnici intocmiti de producator.

Pentru reparatia unei turbosunflante, in majoritatea cazurilor, este necesar ca piesa sa fie demontata, apoi curatata, dupa care se vor identifica problemele tehnice, iar in final se va inlocui componenta uzata cu alta noua.

Reconditionarea turbosuflantelor

In ceea ce priveste reconditionarea unei turbosuflante aceast proces presupune parcurgerea primelor trei etape ca la reparatie: demontarea piesei, apoi curatarea, si la final identificarea problemelor tehnice. Cea de-a patra etapa difera deoarece trebuiesc inlocuite toate componentele defecte cu altele noi. In plus mai este o etapa ce presupune echilibrarea dinamica.

Procesul de reconditionare  turbine se executa doar in service-urile autorizate de catre Registrul Auto Roman (RAR). Service-urile autorizate dispun automat de personal specializat, cu experienta in executarea unor astfel de lucrari.

Daca doriti mai multe informatii despre reparatii turbine nu ezitati sa contactati echipa companiei Turbovit prin intermediul numerelor de telefon sau a paginii web turbina-reparata.ro.