Smart TV Samsung, televizorul cu cele mai moderne caracteristici

Smart TV Samsung, televizorul cu cele mai moderne caracteristici

Era in care televizoarele aratau si “se miscau” ca un mastodont a apus demult. Astazi, piata abunda de televizoare cat mai slim si cu un design cat mai elegant, cu diagonale generoase si cu o redare foarte clara a imaginii. Printre varietatea de modele, Smart TV Samsung a reusit sa se faca remarcat prin caracteristicile sale moderne, de top.

Un Smart TV Samsung te va incanta de la prima utilizare

 

Smart TV Samsung, televizorul cu cele mai moderne caracteristiciDespre Samsung ca brand putem spune numai de bine! Inca de la inceputurile sale, in anul 1938 cand s-a infiintat in Coreea, Samsung a crescut de la an la an devenind in prezent una dintre cele mai cunsocute companii din domeniul electronicelor din lume. Astazi, toate produsele Samsung sunt moderne, au la baza tehnologii inovatoare si sunt recunoscute si apreciate in toata lumea.

In epoca digitala, Samsung a raspuns provocarii cu tehnologii avansate, cu inovatii constante in domeniu si produse competitive fiind considerat pe drept cuvant un brand pionier al epocii digitale. Astfel a luat nastere si Smart TV Samsung.

Printre caracteristicile de top ale acestor televizoare se numara:

1. Luminozitatea. Este extraordinara chiar si atunci cand este vorba despre scene intunecate. Televizoarele sunt dotate cu un Peak Illuminator ce creste intensitatea retroiluminarii;

2. Poti sa-ti conectezi televizorul la gadgeturile moderne precum telefonul mobil sau un smartphone. Nu este nevoie decat de un click, iar informatia de pe telefon este partajata pe ecranul televizorului. Beneficiezi de functia de transfer de informatii de pe mobil pe televizor, dar si reciproca este valabila;

3. Te poti bucura de o agenda personalizata pe televizorul tau care-ti va oferi zilnic informatiile pe care vrei sa le stii;

4. Bara de meniu a televizorului se utilizeaza foarte usor, accesezi simplu si rapid absolut tot ceea ce-ti doresti;

5. Are un continut ce se adapteaza perfect stilului tau de viata;

6. Interfata este imbunatatita si se potriveste secolului XXI fiind usor de folosit. Ai numeroase functii care-ti fac viata mai confortabila si mai usoara;

7. Ai Smart Interaction, adica poti sa-ti controlezi televizorul prin comenzi vocale sau prin gesturi;

8. Calitatea imaginii poate fi ajustata;

9. Te bucuri de nenumarate aplicatii;

10. Culorile sunt mai vii;

11. Te bucuri si de tehnologia 3D Full HD;

12. Poti sa urmaresti filmele preferate direct de pe USB;

13. Poti sa accesezi internetul fara alte dispozitive;

14. Experienta multimedia este completa;

15. Ai parte si de o selectie deosebita de jocuri;

16. Procesorul este de tipul quad core pentru o performanta mai rapida;

17. Are un design deosebit de atractiv, slim, elegant.

Cumpara-ti si tu un Smart TV Samsung de la Cumperi Ieftin!

 

Zeci de modele de Smart TV Samsung, zeci de oferte competitive, ieftine, vei gasi in magazinul online, Cumperi Ieftin. Aici ai posibilitatea de a alege intre nenumarate modele de SmartSmart TV Samsung, televizorul cu cele mai moderne caracteristici1 TV Samsung, preturi variate, caracteristici dintre cele mai complexe si mai confortabile.

Se comanda usor, online, curierul iti aduce televizorul acasa, oriunde in Romania, poti sa platesti ramburs, ai si garantie, ai si posibilitatea de a extinde garantia, ai tot ce-ti trebuie cu echipa Cumperi Ieftin!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege un Smart TV Samsung de la Cumperi Ieftin. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Cumperi Ieftin? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0216-427.024, 0744-631.323 si 0723-319.073 sau trimite un e-mail pe adresa prodomo@cumperiieftin.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.