Ai nevoie de serviciul instalare usi de garaj? Apeleaza cu incredere la Alo Service Usi!

instalati usi de garaj

 

Ai nevoie de instalare usi de garaj si nu stii la cine sa apelezi? Alo Service Usi reprezinta alegerea perfecta! Daca vrei sa apelezi la serviciile unei companii care sa iti ofere solutii optime si complete in domeniu, atat instalare ,mentenanta si lucrari de reparatii cand este cazul, apeleaza cu incredere la Alo Service Usi!
Daca nu stii pentru ce model de usa sa optezi ( usa garaj tip rulou sau usa garaj tip sectioanala), echipa specializata in domeniu din cadrul companiei iti va oferi consultanta pentru ca tu sa faci alegerea potrivita pentru tine.
Cu o experianta de peste 10 pe piata de profil, compania Alo Service Usi este specializata in instalare usi de garaj si mentenanta acestora, cu ajutorul noilor tehnici moderne si practice. Totodata, compania se ocupa si de repararea si inlocuirea usilor vechi. Serviciile de care Alo Service Usi dispune se adreseaza atat domeniului industrial cat si celui rezidential.
Lucrarile realizate in domeniul rezidential, includ:
instalare si mentenanta usi de garaj, usi de interior, automatizari
service: piese de schimb, inlocuire, reparatii automatizari
Pachetul pentru sectorul industrial cuprinde:
instalare si mentenanta usi sectionale/ automate, rulouri metalice, rampe manuale/hidraulice, opturatoare termice
service: piese de schimb, inlocuire

Apeleaza la profesionistii din cadrul companiei Alo Service Usi pentru instalare usi de garaj!

Inainte de efectuarea procesului de instalare al acestor usi, trebuie sa te hotarasti asupra modelului pe care il doresti. Pentru aceasta, consulta oferta companiei si alegeti modelul de usi dorit. In cadrul companiei, vei gasi usi garaj sectioanale si usi garaj tip rulou.
Usile de garaj tip sectionale sunt cele mai populare in preferintele clientilor, deoarece acestea se fac remarcate datorita fiabilitatii. Aceste usi sunt alcatuite dintr-un numar variabil de panouri care culiseaza in plan vertical, in interiorul garajului pe profile de ghidare verticale si orizontale, montate pe tavan.
In ceea ce priveste instalare usi de garaj sectionale , trebuie sa stii ca acestea sunt potrivite indiferent de forma de deschidere ( unghi drept ori oblic, sub forma unui arc sau cerc). Ca varianta de inchidere, acest gen de usi poate fi standard, cu incuietoare sau fara, incuietoarea montandu-se in partea dreapta, inchiderea realizandu-se cu ajutorul unei chei, cu motor cu telecomanda sau intrerupator.
Usile de garaj tip rulou sunt potrivite pentru orice garaj, indiferent de dimensiunea acestuia. Actioanarea se realizeaza electric, prin rularea covorului pe lamelele din aluminiu pe sistemul de ghidaj.
Poti opta pentru instalare usi de garaj tip rulou, acestea oferind un aspect deosebit datorita diferitelor tipuri de suprafete si culori disponibile.

De ce sa alegi Alo Service Usi – instalare usi de garaj?

In cazul in care, odata cu trecerea timpul te confrunti cu probleme legate de functionarea acestor usi de garaj, Alo Service Usi iti vine in ajutor cu servicii de reparatii. Pentru orice problema pe care o intampini cu usa indiferent daca este de natura estetica sau tehnica, apleaza cu incredre la firma specializata si cu experienta in domeniu, Alo Service Usi .

Pentru mai multe informatii suplimentare despre instalare usi de garaj, acceseaza pagina web www.aloserviceusi.ro sau contacteaza reprezentantii- 0721 081 024.

admin

admin