Alegerea ideala pentru o locuinta? Apartamente noi Iasi cu acces rapid spre centrul orasului

apartamente noi iasi

apartamente noi iasi
Cand vine vorba de alegerea unei locuinte noi, sunt multe aspecte de care se va tine cont cu siguranta. Desigur, bugetul in care va trebui sa va incadrati de exemplu este unul dintre ele. Locatia respectivei locuinte este un alt aspect important. Modul in care este construita, calitatea materialelor utilizate de constructor, izolatia corespunzatoare, facilitatile de care puteti dispune in apropiere, etc. sunt doar cateva alte considerente care in egala masura pot sa creasca sau sa scada valoarea unei locuinte. Daca va orientati spre apartamente noi Iasi in complexul rezidential Young Residence, aceste criterii si multe altele vor fi indeplinite.

Acces rapid la orice facilitati si la centrul orasului cu apartamente noi Iasi

Iata un aspect care conteaza foarte mult, fie ca vorbim de o familie sau de un cuplu, o singura persoana, etc.: proximitatea fata de centrul orasului este importanta la orice locuinta. Cu apartamente noi Iasi cu o camera sau cu doua camere din complexul rezidential Young Residence aveti un mare avantaj din acest punct de vedere, intrucat locuintele sunt situate in apropiere de centru.

Daca de exemplu sunteti o familie cu copii si va ganditi la achizitionarea unui apartament, luati in calcul optiunea Young Residence: www.youngresidence.ro. Aici veti avea la indemana atat institutii de invatamant, cat si centre comerciale cu farmacii, cu banci, spalatorii auto, curatatorii de haine, hypermarketuri si multe altele.

Liniile de mijloace de transport in comun sunt si ele in apropiere, ceea ce ofera un si mai bun acces la orice facilitate de care ati putea avea nevoie, in mod extrem de comfortabil.Poate ati experimentat si dvs. situatii in care a trebuit sa va sincronizati programul cu sotul sau sotia, clegul sau colega, etc. pentru ca nu aveati alt mijloc de transport spre munca si doar o masina la dispozitie. Nu e deloc simplu. Ei bine, iata de ce e indicat sa va ganditi foarte bine inainte de achizitionarea unei locuinte unde anume este ea plasata si cat de bun este accesul la centrul orasului si alte facilitati. La Young Residence aveti “intreaga lume la picioare” din acest punct de vedere: galeriile comerciale Carrefour Felicia, Egros, Baumax, Praktiker, Kaufland, Lidl in apropiere. Sunteti la 3 minute distanta de Iulius Mall si la 8 minute de centrul orasului. Sunteti pregatiti sa deveniti rezidenti ai complexului Young Residence?

Aveti la dispozitie cele mai bune dotari la apartamente noi Iasi Young Residence

O noua locuinta? Alegeti una care sa dispuna de finisaje moderne, una care este construita prin respectarea normelor europene, cu materiale de calitate superioara.
In complexul rezidential Young Residence apartamentele se predau gata finisate. Acestea sunt dotate cu centrala termica individuala, gresie, faianta, aer conditionat, au usa metalica la intrare, dus sau cada/jacuzzi si asa mai departe. Blocurile de apartamente noi Iasi de aici au o arhitectura moderna si structura temeinica, iar ca si dotari exterioare se dispune de un spatiu de joaca pentru copii, de spatii verzi, de locuri de parcare in curtea complexului pentru fiecare apartament.
Realizati o investitie profitabila pe termen lung alegand dintre aceste frumoase si rezistente apartamente noi Iasi, bucurati-va de caminul modern mult visat: www.youngresidence.ro.