Ambalaje din carton cu Prodam C.O.

ambalaje din carton

Ambalajele din carton sunt acele obiecte care se realizeaza din carton si se utilizeaza pentru ambalarea produselor.  Unele dintre produsele care au ambalaje pot fi: produse alimentare, combine frigorifice, cosmetice.

Ambalajele din carton se fac din acest material-carton. Cartonul este un material rigid,  tare, nu detine miros insa este foarte durabil si rezistent.

Aceste produse care se fac din carton, se pastreaza intacte, nemodificandu-si forma.

Produsele ambalate sunt puse in magazine, in special supermarketuri, fiind asezate pe randuri si standuri la vedere astfel incat oamenii sa le observe imediat, cand intra in acel magazin.

Preturile ambalajelor sunt avantajoase, insa acestea variaza avand in vedere tipul ambalajului, tipul materialelor din care se realizeaza.

Ambalajele bunurilor sunt necesare pentru ca acestea cuprind  detalii despre firma produsului,  standardele de calitate ale produsului,  cantitatea de produs estimate in grame. Toate acestea influenteaza decizia cumparatorului de a lua sau nu produsul respectiv.

Calitatea ambalajelor de carton depinde de calitatea cartonului din care se face, de firma produsului, de tipul de pret.

ambalaje din cartonIn cazul in care un produs are un ambalaj din plastic, de exemplu, acesta se va rupe foarte usor  si nu este asa de rezistent spre deosebire de carton care este durabil si foarte rezistent.

Aceste ambalaje se lipesc pe toate produsele, dupa care se va pune eticheta si asezarea produsului in magazine. Ambalajele  se pot gasi la toate bunurile, in general.

Amabalajele din carton  puse pe produse difera in functie de caracteristicile produselor,  culorile produsului,  de cuvintele scrise pe ambalaj cu scopul de a fi identificat cu usurinta (sunt scrise niste cuvinte care s ail caracterizeze).

Ambalajul este bun pentru produse deoarece il feresc  oarecum de anumite impuritati, praf si alte bacterii care pot surveni din aer sau chiar din magazine.

Ambalajele din carton  se utilizeaza si pentru alt fel de bunuri: pastile, electrocasnice

Produsele se pun pe banda producatoare, dupa care ele se vor scoate de acolo si incepe lipirea ambalajelor pe fiecare produs in parte.

Ambalajele se pun automat de obicei deoarece sunt aplicate direct pe produs insa scrierea lor este facuta de persoane specializate care stiu sa le realizeze sis a le puna in valoare cum trebuie. Cel mai important aspect este ca un anumit ambalaj trebuie sa fie aplicat pe un anumit fel de bun, nu trebuie puse la nimereala deoarece produsele sunt diferite si astfel si ambalajele difera.

1)Ambalajele din carton au ca si caracteristici:

  • se fac din elemente rigide, insa care rezista in timp,
  • aceste ambalaje dispun de designe-uri si cromatica diversa,
  • feresc bunurile intr-un fel de bacteriile din aer.

 

2)Ambalajele din carton  au ca si avantaje:

  • preturile ambalajelor sunt avantajoase,
  • dau informatii cu privire la produs (la continut, la firma, la modul lui de utilizare).
  • au o rezistenta si o durabilitate mai mare decat alte ambalaje.

 

3)Ambalajele din carton trebuie sa tina cont si de:

  • tipul si firma materialului –carton utilizat,
  • natura si modul cum este realizat produsul,
  • structura bunului,
  • formele si culorile produsului.

Asadar, ambalajul din carton este utilizat pentru protejarea produsului dar si pentru ca are pe el anumite informatii care pot fi de ajutor persoanele care decid sau nu sa cumpere un anumit produs.

admin

admin