Aranjamente florale unice cu Carm D’Or

Aranjamente florale unice cu Carm D'Or

Aranjamente florale unice cu Carm D'OrLumea florilor este o lume magica, plina de culoare, parfum si zumzet de albine. Daca nu ar exista flori, atunci in mod sigur viata oamenilor ar fi fost mai trista. Iubitorii de natura cultiva florile multicolore in propriile gradini si au adus acest mestesug la rang de arta. Daca nu esti fericitul posesor al unei case cu o curte mare in care sa poti planta flori, le poti pastra in ghivece, pe balcon sau in diferite colturi ale casei, in functie de preferintele plantei. Astfel, florile iau parte la toate evenimentele din viata ta: la zile de nastere, la nunti, la botezuri si chiar si la inmormantari, aducand un omagiu persoanei dragi. Peste tot intalnesti aranjamente florale, buchete sau vaze pline cu flori. O firma din tara careia ii face placere sa lucreze in acest domeniu, organizand diverse evenimente, este Carm D’Or.

Despre Carm D’Or

Carm D’Or a luat nastere in Timisoara, ducand mai departe traditia acestui oras, care mai este denumit si Orasul Florilor. Domeniul principal de activitate al firmei este organizarea de evenimente. Prioritatea companiei Carm D’Or este de a multumi clientul in orice situatie, facand din fiecare eveniment organizat un moment unic si de neuitat.
Echipa Carm D’Or este alcatuita numai din profesionisti care dau dovada de multa seriozitate si atentie la detalii, indiferent de momentul organizat. Stilul care este definitoriu pentru Carm D’Or imbina opulenta cu rafinamentul si naturalul.
Calitatea serviciilor, priceperea si promptitudinea sunt doar cateva calitati care au facut din Carm D’Or una dintre cele mai cautate agentii de organizare de evenimente din orasul de pe Bega.

Serviciile Carm D’Or

Serviciile Carm D’Or se clasifica in:

1. Consultanta in organizarea oricarui eveniment;
2. Aranjamente florale personalizate si aranjamente florale pentru mese;
3. Decoratiuni si accesorii evenimente;
4. Inchiriere de mobilier.

Aranjamente florale pentru mese

Atunci cand vine vorba de aranjamentele florale Carm D’Or, special create pentru a impodobi orice masa, compania lasa clientul sa aleaga florile preferate, iar mai apoi echipa creaza cu multa maiestrie aranjamentul ideal.
Clientii pot alege dintr-o gama variata de flori precum trandafirii, lalelele, calele, crinii, frumoasele orhidee sau freziile. Aranjamentul floral creat de catre Carm D’Or este unic, personalizat si va oferi cu siguranta multa eleganta si stralucire evenimentului pentru care a luat viata.
Aranjamentele florale pentru mese vor spori frumusetea salii si vor da o nota de eleganta evenimentului in sine. Cu ajutorul lor se adauga culoare si prospetime pe mesele invitatilor. Pe deasupra, florile au si o anumita simbolistica si pot veni in ajutorul celor ce le-au ales, comunicand astfel un mesaj non-verbal.

Aranjamentele florale se pot gasi sub diferite forme, lasand frau liber imaginatiei oricarui creator:

1. Aranjamentele florale lungi. Acestea sunt cel mai des intalnite la nunti si impodobesc masa mirilor si a nasilor. Este un aranjament floral bogat si Aranjamente florale unice cu Carm D'Or1atrage atentia atat asupra lui, cat si asupra sarbatoritilor.
2. Aranjamente florale patrate. Au un design modern si sunt indicate pentru un decor simplu. Foarte des intalnit este stilul oriental in aranjarea acestui aranjament.
3. Aranjamente florale rotunde. Sunt aranjamente mai mici, insa atrag atentia prin simplitatea si eleganta lor.
4. Aranjamente florale inalte. Se amplaseaza pe un suport facut din fier forjat si au rolul de a crea o atmosfera romantica si plina de mister. La baza suportului se poate amplasa si o fructiera si astfel cadrul capata o nota aparte. Sunt indicate pentru evenimente elegante si pentru mesele mari.
5. Aranjamente florale rustice. Sunt ideale pentru evenimentele simple sau care doresc o atmosefera cat mai naturala si mai degajata. Se folosesc foarte mult florile de camp si nuantele lemnului, pentru o comuniune cu natura.

Daca esti in cautarea de aranjamente florale pentru mese atunci poti apela cu incredere la Carm D’Or si satisfactia va fi garantata.

Poti citi articole interesante si pe scriuceva.