Servicii de hidroizolatii blocuri de la Procas Expert Construct

Daca v-ati hotarat sa optati pentru lucrari de hidroizolatii blocuri, insa nu ati gasit un furnizor competent si capabil sa satisfaca necesitatile si cerintele voastre atat materiale, cat si functionale, ati ajuns unde trebuie pentru ca societatea Procas Expert Construct din Bucuresti este formata dintr-o intreaga echipa de profesionisti experimentati in domeniu, ce practica preturi foarte avantajoase pentru aceste servicii.

hidroizolatii blocuri

De ce lucrarile de hidroizolatii blocuri sunt atat de importante?

Daca inca va mai intrebati de ce trebuie sa contactati o companie care sa va ajute la impermeabilizarea diferitelor suprafete si constructii, este momentul sa cunoasteti urmatoarele argumente: aceste lucrari de hidroizolatii protejeaza impotriva actiunii negative a infiltratiilor sau exfiltratiilor de apa, precum si impotriva umiditatii naturale a mediului. O hidroizolatie realizata corespunzator va inlatura pericolul aparitiei mucegaiului, ciupercilor si a igrasiei, care duc la probleme de sanatate a locuitorilor. De asemenea, hidroizolatiile vor proteja structura de rezistenta a cladirii, dar si armaturile incorporate in beton impotriva coroziunii. Hidroizolatiile prelungesc durata de viata a imobilelor si diminueaza costurile pentru intretinerea si reparatia ulterioara a acestora. Ele se preteaza atat constructiilor noi, cat si celor aflate in renovare.

Procas Expert Construct va pune la dispozitie servicii de hidroizolatii blocuri

Aceste lucrari atat de importante pentru rezistenta cladirilor, cat si pentru sanatatea locuitorilor lor, va sunt oferite de catre societatea noastra la cele mai inalte standarde de calitate, cu respectarea normativelor legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Calitatea unei lucrari de hidroizolatie nu este data doar de calitatea si caracteristicile materialului folosit, ci si de calitatea executiei, de aceea aveti nevoie de un partener pe masura.

Modalitati de realizare

Hidroizolatiile pe care le realizam atat pentru blocuri, cat si pentru terase, fundatii, subsoluri, parcari, bazine, poduri si viaducte, se pot executa in doua modalitati, in functie de cerintele fiecarui client in parte si de conditiile de la fata locului:

  • monostrat- se aplica un singur strat de membrana atat pe suportul existent (reabilitare), cat si pe un suport nou executat (constructii noi);
  • dublustrat- se aplica doua straturi de membrana atat pe suportul existent (reabilitare), cat si pe un suport nou executat (constructii noi).

Resursele materiale nu reprezinta o problema!

Stim ca bugetul limitat poate reprezenta un motiv ce v-ar impiedica sa apelati la ajutorul unor profesionisti care sa realizeze lucrarile de hidroizolatii atat de necesare, de aceea conditiile de plata pe care le prezentam clientilor nostri sunt extrem de avantajoase. De exemplu, plata lucrarilor se poate efectua si in rate, fara perceperea niciunei dobanzi si fara actualizarea pretului la cursul de schimb valutar. Se acorda un avans de 30-40% din valoarea lucrarii pentru ca echipa noastra sa poata procura materialele de care are nevoie pentru inceperea activitatii. Odata finalizate, lucrarile sunt verificate periodic (anual), eventualele defecte fiind remediate gratuit. In cazul in care aveti nevoie de servicii de consultanta pentru alegerea solutiilor optime, acestea va vor fi oferite fara niciun cost suplimentar.

Societatea Procas Expert Construct a fost fondata in anul 2005, activand in domeniul constructiilor civile si industriale, prin oferta variata de servicii pe care o pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate: hidroizolatii, termoizolatii, amenajari interioare si exterioare.

Va asteptam!