Arcuri lamelare pentru vehicule de la Parkitrans Com!

Societatea Parkitrans Com din Sibiu are o experienta vasta (de 20 de ani) in domeniul comercializarii de arcuri lamelare noi si placute de frana pentru: camioane, remorci si semiremorci, grupuri si autoutilitare, in special pentru masini ca: MAN, DAF, Iveco, SAF, Scania, Renault, Mercedes si Volvo. Acestea sunt importate din Germania, Franta sau Belgia, firma avand parteneriate cu societati de renume, ca: Winkler, Schomacker, Weweler.

arcuri lamelare

Care este rolul acestor arcuri lamelare?

Arcurile lamelare se utilizeaza ca elemente elastice in suspensia vehiculelor, asigurand pe langa preluarea elastica si amortizarea socurilor si vibratiilor, ghidarea osiilor si orientarea radiala in curbe, indeplinind, asadar, doua roluri esentiale: de siguranta si de confort. De asemenea, arcurile lamelare indeplinesc functia de sustinere a greutatii vehiculului si a mentinerii pozitiei corecte a axelor in timp ce franati sau accelerati.

Avantaje arcuri lamelare oferite de Parkitrans Com

Aceste elemente extrem de importante in structura unui vehicul sunt realizate din materiale de calitate superioara, continand un procent foarte mic de carbon, astfel incat sa beneficieze de o elasticitate crescuta in decursul timpului. Acestea va permit sa parcurgeti distante foarte mari chiar si in conditii dificile, oferindu-va confort, siguranta si un nivel de performanta maxima.

Arcurile lamelare oferite spre vanzare de catre compania noastra vor imbunatati, cu siguranta, performanta vehiculului pe care il detineti, in ceea ce priveste stabilitatea acestuia, precum si incarcarea si capacitatea lui de remorcare. Acestea sunt usor de reparat, au o constructie simpla, compacta si ieftina, sunt eficiente, fiabile, asigura o functionare optima pe o perioada indelungata de timp, etc.

Tipuri de arcuri lamelare

Arcurile lamelare se gasesc in multiple variante, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti la caracteristicile pe care acestea le au, astfel incat sa va poata satisface necesitatile si cerintele pe care le aveti. Dintre tipurile de arcuri lamelare, amintim:

  • Arc cu foi fara ochi
  • Arc cu foi cu ochi
  • Arc cu foi cu ochi si arc auxiliar inferior/ superior
  • Arc parabolic cu ochi cu o singura folie
  • Arc parabolic cu/ fara ochi
  • Arc parabolic cu ochi si arc auxiliar superior/ inferior

Specialistii companiei Parkitrans Com va stau la dispozitie cu servicii de consultanta de specialitate in vederea alegerii solutiilor optime care sa va aduca satisfactie deplina.

Arcurile lamelare reprezinta partea cea mai importanta a suspensiei unui vehicul (camion, SUV, etc.), ele fiind practic coloana lor vertebrala, oferind atat calitate si siguranta calatoriei, cat si capacitatea de incarcare. Se recomanda verificarea periodica a starii arcurilor lamelare intrucat o simpla foaie rupta poate duce la inclinarea vehiculului, la periclitarea vietii participantilor la trafic si la deteriorarea incarcaturii.

Despre Parkitrans Com

Societatea a luat nastere in anul 1994 din dorinta de a oferi clientilor sai produse de calitate superioara, la preturi competitive. In cadrul depozitului nostru veti gasi cu usurinta piesele de care aveti nevoie pentru vehiculul vostru, indiferent de marca acestuia. De asemenea, va punem la dispozitie si servicii de reparatii, verificare si inlocuire a arcurilor si foilor de arcuri, dar nu numai.

Pentru a va bucura de o colaborare cordiala si sincera, alegeti Parkitrans Com drept partener de afaceri!