Pell Amar Cosmetics recomanda gelul contur pentru ochi!

871d6968f7f6c5c0daf2b1cae8e27728 (1)Pentru a te infrumuseta si pentru ca pielea ta sa radieze de fericire si sanatate, Pell Amar iti ofera o gama variata de produse cosmetice pentru regenerarea pielii, anti-imbatranire, curatare si purificare a pielii. Unul dintre produsele de top oferite de Pell Amar este gelul contur pentru ochi cu efect racoritor. Acesta se aplica usor pe zona din jurul ochilor cu scopul de a estompa semnele de imbatranire si oboseala, de a reduce inflamatiile, pungile de sub ochi si cearcanele, dar si cu scopul de a preveni efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete. Specialistii companiei Pell Amar Cosmetics recomanda cu incredere produsele pe care le ofera spre vanzare, fiind constienti de puterile curative si de infrumusetare pe care acestea le au. Comanda acest gel contur ochi oferit de Pell Amar iar ochii nu vor arata obositi si tenul tau va fi admirat de toata lumea, dar in primul rand de tine.

Beneficiile gelului contur pentru ochi

Extractul Pell Amar, care este bogat in saruri minerale, are rolul de a reface concentratia ionilor de potasiu de la nivel intracelular si a celor de calciu de la nivel extracelular, ceea ce reprezinta o hidratare de durata a epidermei. In plus, hemodinamica si microcirculatia sangvina este imbunatatita cu ajutorul complexului de proteine de origine vegetala. Alte ingrediente care intra in compozitia gelului contur de ochi, precum acidul hyaluronic si extractele vegetale de ghimpe si aloe au numeroase beneficii asupra pielii: hidratare, calmare, catifelare si altele. Actiunea radicalilor liberi este indepartata, iar epiderma se mentine tonica si tanara, multa vreme, daca vei utiliza hidrogelul special Pell Amar.

Cu ajutorul gelului contur pentru ochi vei putea vindeca semnele imbatranirii si ale oboselii. Extractul Pell Amar din gelul contur pentru ochi actioneaza atat la suprafata pielii, cat si in profunzime, contribuind la regenerarea tesutului si la indepartarea semnelor de oboseala si imbatranire. Acidul hyaluronic are rolul de a umple spatiile dintre fibrele de colagen, elastina si celule, fiind in mod particular responsabil de caracteristicile vasco-elastice ale tesuturilor. Caracteristicile sale hidrofile determina fixarea apei pe suprafata pielii si ajuta la conservarea principalelor proprietati ale epidermei tinere si sanatoase cum sunt: catifelarea, elasticitatea si tonusul. Extractele vegetale au rol important in stimularea microcirculatiei, calmare si hidratare.

Se recomanda utilizarea zilnica, dimineata si seara, prin aplicarea gelului racoritor pe pielea curata, din momentul in care apar primele semne de imbatranire a zonei din jurul ochilor, expunere la soare sau alte forme de stres.

Cine este compania Pell Amar Cosmetics?

Infiintata in Balta Alba, compania Pell Amar Cosmetics este producatoare de biocosmetice care valorifica beneficiile namolului sapropelic asupra pielii. Brandul Pell Amar este cunoscut pentru liniile de cosmetice de regenerare si anti-imbatranire, curatare si purificare a pielii, ingrijire corporala si igiena orala. Produsele sunt create in urma unor indelungi cercetari, pentru a veni in ajutorul celor care se confrunta cu problemele specifice erei moderne: boli degenerative, conditii climatice schimbatoare, factori de stres. In plus, firma este preocupata de schimbarile si noutatile ce apar in domeniul frumusetii si antiimbatranirii. Achizitioneaza gelul contur pentru ochi oferit de Pell Amar Cosmetics pentru a mentine cat mai mult frumusetea tenului tau!

Datele de contact ale firmei Pell Amar Cosmetics

Adresa firmei: Sat Baile, Nr. 8-9, Balta Alba

Telefon: 0760 293 468

Email: magazin@pellamar.com