Art Glass – atelier creatie obiecte decorative

Un interior amenajat dupa propriile gusturi spre deosebire de unul amenajat dupa trendurile actuale/ moderne sau cele clasice, va va incanta, cu siguranta, mai mult. De ce? In primul rand, pentru ca reflecta intr-o anumita masura caracterul vostru si in al doilea rand, pentru ca va veti simti mult mai confortabil intr-un spatiu in care, de fiecare data cand ii calcati pragul, aveti sentimentul de apartenenta. Art Glass din Sibiu este un atelier creatie obiecte decorative la care puteti apela de fiecare data cand doriti realizarea unor elemente de decor personalizate, din sticla.

Despre Art Glass- atelier creatie obiecte decorative

atelier creatie obiecte decorative

Atelierul de creatie a fost infiintat inca din anul 1992 de catre Ion Tamaian, de profesie artist sticlar. De-a lungul timpului a evoluat atat de mult incat operele sale au ajuns sa fie cunoscute atat la nivel national, cat si la nivel international (Germania, Franta, Norvegia, SUA, Anglia, Italia, Canada, etc.). Firma este caracterizata de ascendenta nu doar din punct de vedere al creatiei artistice, dar si din punct de  vedere economic, datorita reinvestirii in proportie majoritara a profitului obtinut.

Daca sunteti interesati sa faceti cunostinta cu unele dintre creatiile artistice realizate de catre profesionistii atelierului, trebuie sa stiti ca va asteptam la expozitiile pe care le realizam periodic, dar si la sediul nostru. In cea de-a doua locatie, pe langa observarea obiectelor finite si a evolutiei artistice sustinute, veti avea posibilitatea de a fi partasi la procesul de transformare a sticlei sub mana priceputa a artistilor, in cele mai felurite si interesante obiecte.

Obiectele decorative create in cadrul atelierului Art Glass sunt originale si unice, lucru de care va veti convinge doar privindu-le si bineinteles, luand in considerare exemplele furnizate de catre artistul Tamaian, dar nu numai.

Sticla ca si material elementar al Art Glass- atelier creatie obiecte decorative

Ca si material de confectie al obiectelor decorative, sticla prezinta o serie de avantaje importante, precum: insolubilitate in apa, rezistenta la actiunea  acizilor si bazelor, ofera posibilitatea de a-i modifica culoarea si calitatea, rigiditate crescuta (isi pastreaza forma), este usor igienizabila, este inerta din punct de vedere chimic, poate fi obtinuta in forme, dimensiuni si culori dintre cele mai diverse, este impermeabila la gaze, lichide, vapori, arome, microorganisme, este ieftina, etc.

Sticla este un material nobil prin excelenta, avand o traditie indelungata in arta, dar si in alte domenii. Aceasta se impune prin functiile naturale pe care le detine, dar si prin frumusetea si delicatetea sa. Obiectele decorative confectionate din acest material se potrivesc excelent in orice tip de interior, infrumusetandu-l si dandu-i o nota de originalitate si rafinament.

Despre Art Glass

Artistii Art Glass se mentin permanent la curent cu inovatiile din domeniu, cunoasterea trendurilor artistice si a liniilor de produse care se cer pe piata mondiala, fiind aspecte vitale. Punem mare accent pe calitatea produselor noastre, iar acest lucru se poate vedea in programul de lucru flexibil, care nu este normat cantitativ, dar si in priceperea noastra si in relatia de colegialitate dintre patron si subalterni.

Va invitam sa accesati pagina de internet a companiei tamaian-art-glass.ro pentru a vizualiza cateva dintre obiectele decorative la realizarea carora ingredientele principale au fost pasiunea, devotamentul si priceperea. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.