Creeaza o impresie deosebita cu emailurile decorative Romtehnochim!

Emailuri-deco-Daca ai ajuns in postura de decorator al unui spatiu, nu conteaza ce tip de camera ai la indemana; conteaza sa ai incredere in gusturile tale, sa utilizezi materiale de prima mana si tehnologii de ultima generatie pentru a obtine cele mai bune rezultate! In cazul materialelor de calitate, te ajutam noi! Unul dintre cele mai utilizate materiale in decorare este emailul decorativ, pe care il poti achizitiona apeland la ajutorul firmei Romtehnochim!

Emailurile decorative comercializate de Romtehnochim, sub brandul Emex, sunt realizate din rasini alchidice, sau rasini alchidice modificate, pigmenti sau aditivi specifici, majoritatea din import. Aceste vopsele pot fi utilizate la fel de eficient si in interior, dar si in exterior, datorita rezistentei ridicate la intemperii, dar si la temperaturi scazute sau ridicate.

Emailurile decorative au o multitudine de avantaje, printre care enumeram:

  • Rezistenta mare la intemperii
  • Durabilitate superioara
  • Etalare de exceptie
  • Luciu superior, persistent
  • Aplicare usoara
  • Gama vasta de culori si nuante

Gama de emailuri decorative comercializate de Romtehnochim este una relativ vasta, dar putem enumera cateva dintre cele mai vandute produse:

Email Alchidic Premium “Emex Gold”

Acest produs are in structura sa rasina alchidica, pigmenti, aditivi, solventi si fileri, fiind utilizat ca sistem de protectie a diverselor tipuri de suprafete: otel, beton, lemn, etc. Este ideal pentru utilizarea interioara si exterioara datorita aderentei la suport, a acoperirii optime si a rezistentei superioare Poti obtine acest produs in orice nuanta si, tot legat de aspect, te vei bucura de luciul persistent pe care aceasta vopsea o ofera suprafetelor. Alte avantaje ale Emailului Alchidic Premium “Emex Gold” sunt: etalarea exceptionala si gradul ridicat de duritate; in plus, emailul rezista foarte bine odata cu trecerea timpului, mentinand orice suprafata ca noua.

Email Alchidic “Emex Extracolor”

Acest tip de email este ideal pentru vopsirea suprafetelor metalice, a suprafetelor pe baza minerala sau din lemn. Atentie! Nu este recomandat pentru vopsirea tablei zincate noi sau a inoxului! Produsul are aceleasi particularitati ca si tipul de email prezentat mai sus, insa pentru obtinerea unui efect estetic cu adevarat deosebit, se recomanda utilizarea acestuia impreuna cu Lacul Alchidic “Emex”. Mai mult decat atat, pentru obtinerea celor mai bune rezultate, recomandam pregatirea suprafetelor cu produse din aceeasi gama, atat pentru suprafetele din metal (utilizand Grund Alchidic Anticoroziv), cat si pentru suprafetele din lemn (utilizand Grund de Binale).

Email Argintiu Bronz – Aluminiu “Emex”

Acest tip de emai este destinat utilizarii profesionale, pentru protejarea si decorarea superioara a elementelor metalice, cum ar fi elemente de caroserie sau jenti auto, fichete sau dulapuri metalice, etc. Acesta poate fi utilizat atat pentru acoperirea suprafetelor noi, cat si pentru acoperirea suprafetelor ce au mai fost vopsite (cu conditia ca produsele utilizate anterior sa fie compatibile). Desigur, produsul poate fi utiizat si pentru acoperirea si protejarea altor tipuri de suprafete din otel si metal: tevi, conducte, calorifere, grilaje, parapeti, mobilier metalic, garduri, balustrade, porti, etc.

Alege emailuri decorative Emex pentru a obtine suprafete lucioase, in nuanta preferata, a caror stralucire va dainui odata cu trecerea timpului! Compania noastra are ca obiect principal fabricarea unei game vaste de lacuri si vopsele; pe langa emailuri, iti oferim si vopsea lavabila, vopsea silicatica si siliconica, lacuri pentru lemn, vopsele si pardoseli epoxidice sau poliuretanice, etc.

Pentru a obtine mai mute informatii despre produsele prezentate in articol sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi site-ul companiei, sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Romtehnochim, date de contact:

Nr. de telefon:

Secretariat : 021-457.1693; 021-457.0638

Vanzari:  0724-509.552; 0728-941.507

Tehnic: 0724-577.075; 0728-213.628

Marketing: 0722-393.206; 0722-209.453

Adrese de e-mail:

Secretariat: office@emex.ro

Vanzari: marketing@emex.ro

Articol oferit de 2biz.ro.