Asigura confortul si calitatea vietii cu fonoizolatiile Termoflux!

Fonoizolatii-celulozaViata de zi cu zi din marile aglomerari urbane este una pe cat de stresanta, pe atat de zgomotoasa. Dupa cum bine stim, zgomotul reduce calitatea vietii si puterea de concentrare. Sunt multe momente din zi si din noapte cand nu ne putem odihni si nu ne putem relaxa din cauza acestui zgomot. Exista insa solutii de izolare si, astfel, de crestere a confortului interior in oricare locuinta, fie ea un apartament sau o casa. O firma care vine cu solutii profesionale in acest sens, executand lucrari de izolatii eficiente, indiferent de tipul constructiei, este Termoflux din Oradea.

In lucrarile de fonoizolatii cu celuloza, Termoflux utilizeaza sistemul Isocell. Fibra Isocell, produsa in Austria, este o termoizolatie din fibre de celuloza, fabricata din hartie de ziar printr-o procedura de reciclare. Materialul de baza din produsele Isocell este lemnul reciclat, deci Isocell este un material ecologic. Spre deosebire de alte materiale izolante, Isocell nu este toxic, nu contine substante nocive, nu irita pielea, fiind considerat un material termoizolant ”simpatic”.

Solutia Isocell de izolatie ofera valoarea cea mai buna de izolatie pe timpul iernii, precum si o rezistenta ridicata la caldura pe timpul verii, de 5 ori mai buna decat polistirenul, si de 8 ori mai buna decat vata minerala. Fibrele de celuloza sunt suflate in cavitati si goluri cu ajutorul unor masini speciale de suflare. Fibrele de celuloza devin in constructia lor pasloase, formand o saltea care se potriveste exact locului unde este asezata.

Pentru producerea fibrelor de celuloza Isocell se utilizeaza exclusiv hartie de ziar, care este sortata, tocata marunt si introduss apoi intr-o moara de tocat care descompune hartia pana la obtinerea structurii ei fibroase. Fibrele de celuloza Isocell sunt impregnate cu sare de bor pentru a le proteja de foc, mucegai, insecte sau alti daunatori. Sarea de bor este naturala si nu dauneaza omului sau mediului inconjurator. Ea se regaseste, de exemplu, in cantitati minime, in alimente cat si in lichidele pentru lentilele de contact. Productia este supusa celor mai severe criterii de calitate folosind tehnica germana, austriaca si europeana.

Printre avantajele fonoizolatiilor cu celuloza de la Termoflux putem aminti:

Este un produs ecologic – este obtinut din reciclarea hartiei , fiind aditivat doar pentru a deveni ignifug si a nu favoriza aparitia fungilor si a rozatoarelor.

Are caracteristici de izolant termic superioare materialelor traditionale – coeficientul de transfer termic este mai bun decat al vatei minerale, iar punerea in opera fara discontinuitati  la imbinarea cu structura pe care se monteaza, ii sporeste performanțele de izolator termic.

Este un izolant fonic net superior materialelor traditionale – elementul definitoriu in cazul izolatiei fonice este densitatea materialului folosit la izolatie. In cazul celulozei, prin obtinerea unei densitați instalate de peste 60 kg/m3 , izolatia fonica este remarcabila.

Intareste structura in care se injecteaza – celuloza fiind instalata la presiune, intre caseta formata de perete si elementul de finisaj.

Se poate folosi la marirea stratului de termo si fonoizolatie al cladirilor deja existente prin injectare peste stratul initial de material traditional, fara sa fie nevoie de demontarea lambriurilor sau a peretilor de gips carton. Se fac orificii prin care se injecteaza celuloza si apoi cu un efort minim se repara doar orificiile, astfel incat economiile si deranjul fiind minime.

Date de contact:

Str. Averescu nr. 27

Tel: 0744-579558 sau mobil(rds) 0770.315.014

Tel/Fax: 0359-455941

E-mail: termoflux@gmail.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.