Proiectare hale industriale Ploiesti cu Provisco

Proiectare hale industriale Ploiesti cu Provisco

Inainte de construirea propriu-zisa de hale metalice ai nevoie si de proiectare hale industriale Ploiesti, iar Provisco este solutia potrivita pentru tine. Aceasta echipa de meseriasi experimentati iti va realiza cladiri eficiente, va arata un deosebit simt estetic si o atentie marita la detalii pentru ca rezultatul final sa fie exact pe masura asteptarilor tale.

Proiectare hale industriale Ploiesti. Ce sunt halele industriale?

 

Proiectare hale industriale Ploiesti cu ProviscoHalele industriale sunt acele constructii pe un singur nivel, fiind astfel concepute incat sa inchida spatii foarte intinse, mari. Spatiul interior al halelor indusrtiale este limitat de catre peretii laterali si acoperis, in aceasta situatie spatiul interior este complet liber, sau este impartit in mai multe deschideri prin folosirea de siruri de stalpi.

Pe unele portiuni ale halelor industriale pot exista si pereti care reusesc sa compartimenteze la perfectie interiorul halelor industriale. De asemenea, in functie de necesitati, halele industriale pot fi dotate si cu galerii si platforme, la diferite niveluri.

Unde se folosesc halele industriale? Intrebuintarea lor este diversa, de la hangare, magazii si garaje, pana la hale de fabricatie. In functie de destinatia lor se executa si dimensiunile unei astfel de hale industriale, insa dimensiunile mai sunt strans legate si cu izolarea, incalzirea, aerisirea, modul de rezolvare al luminii, dar si sistemele interioare de transport.

Din ce sunt alcatuite halele industriale? In constructia lor intra urmatoarele:

1. Elemente ale acoperisului. Amintim de pane si luminatoare, de ferme si grinzi cu sectiune plina, diverse sisteme de transport si instalatii;

2. Structura de rezistenta. Aceasta este alcatuita din stalpi si ferme, insa amintim si de cadrele cu sectiune plina sau de diferite combinatii care alcatuiesc sisteme portante plane, in general. Structura de rezistenta trebuie foarte bine gandita si construita deoarece ea primeste toata incarcarea ansamblului constructiei pentru a o transmite mai departe fundatiei;

3. Contravanturile. Apartin acoperisului si peretilor si au rolul de a prelua fortele orizontale pentru a le transmite structurii de rezistenta sau fundatiei. Ele asigura stabilitatea elementelor de rezistenta, dar contribuie si la ridigizarea halelor industriale;

4. Scheletul metalic al peretilor. Este alcatuit din grinzi orizontale si din stalpi, pe aceste elemente fixandu-se elementele de inchidere ale peretilor;

5. Constructiile auxiliare. Sunt formate din grinzi ale cailor de rulare ce apartin utilajelor de transport si de ridicare, din scari, sustineri si platforme.

Dupa cum se observa, nu este usor sa ridici o astfel de hala si tocmai de aceea ai nevoie de profesionisti si de serviciul de proiectare hale industriale Ploiesti astfel incat totul sa fie perfect.

Proiectare hale industriale Ploiesti se face cu multa grija, pe etape

 

Constructia de hale industriale Ploiesti, metalice, constituie un sistem spatial complex si are nevoie de o echipa care sa se ocupe, inainte de toate, de proiectare hale industriale Ploiesti. Aceasta echipa este Provisco.Proiectare hale industriale Ploiesti cu Provisco1

Provisco iti pune la dispozitie servicii de proiectare generala in constructii, fiind specializata atat pe constructiile civile, cat si pe cele industriale precum halele metalice. Aceasta din urma activitate se realizeaza la standarde ridicate de calitate cu ajutorul unei echipe de profesionisti a carei deviza este adaptabilitatea la cerintele clientului.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege serviciul de proiectare hale industriale Ploiesti de la Provisco. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Provisco? Pentru detalii, suna la numarul 0244–597.042 sau trimite un e-mail pe adresa office@provisco.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.