Atinge si cunoaste, numai cu Tim Net!

Atinge si cunoaste, numai cu Tim Net!

Atinge si cunoaste, numai cu Tim Net!Tehnologiile reprezinta, pentru tine, o mare binecuvantare, deoarece ele te ajuta sa-ti poti desfasura activitatile, fie ca vorbim despre cele de acasa sau cele de la munca, mai bine, mai usor si mai rapid? Ce ti-ai putea dori mai mult de la un aparat, un utilaj sau un program decat sa te ajute sa termini mai repede munca si sa te poti duce acasa ca sa-ti petreci timpul liber in sanul familiei?

Lucrezi in domeniul alimentar? Esti patronul unei cafenele si esti in cautarea unui montor de calitate, deoarece cel vechi s-a stricat, iar pe deasupra era si vechi si depasit? Iti place ca afacerea ta sa aiba mereu un suflu nou, sa fie in pas cu moda, fie ca este vorba despre decor, tehnica sau angajati?

Ei bine, astazi poti achizitiona si tu noul tip de monitor, cel cu touchscreen. Daca, foarte la moda sunt telefoanele cu touchscreen, de cativa anisori au iesit pe piata si aceste monitoare touch, elegante, care te ajuta sa-ti desfasori activitatea intr-un mod placut si rapid.

Si, hai sa recunoastem, una este sa mergi la banca si sa vezi acolo o domnisoara tinerica intr-un costum cu fusta scurta, plimbandu-si degetele subtiri, cu o manichiura impecabila, pe un monitor cu touchscreen si rezolvandu-ti problema in doi timpi si trei miscari, si alta este sa intri intr-un magazin de cartier, prafuit si uitat de lume, care functioneaza cu un Pentium 2.

Pana la urma, traim in secolul XXI si trebuie sa ne adaptam din mers noilor schimbari, care nu fac decat sa ne eficientizeze munca. Vrei sa cumperi si tu un astfel de monitor pentru magazinul tau? Ia legatura cu Tim Net din Timisoara si treaba este ca si rezolvata. Se stie ca banatenii dau tonul noutatilor, iar Tim Net nu se dezminte!

Fii in pas cu noile tehnologii cu ajutorul monitoarelor de la Tim Net!

Cu siguranta ai acasa si tu un calculator, iar copiii te bazaie sa cumperi un monitor cu touchscreen. Sunt frumoase, e drept, dar parca nu sunt facute pentru mainile jucause si insistente ale copiilor.

Mai degraba, acest timp de monitoare se preteaza in lumea afacerilor, in magazine, banci sau reprezentante ale uneor operatori de telefonie mobila. Eleganta monitoarelor de tip touchscreen, rapiditatea cu care te lasa sa lucrezi, culoriile vii, ecranul care nu-ti oboseste privrea sau consumul redus de energie, fac ca aceste monitoare sa fie foarte cautate.

Astfel, noua tehnologie, care sta la baza monitoarelor touch, iti usureaza munca si iti implineste si dorinta de atingere. Omul, de cand se stie a fost dornic de atingere, ba chiar de mic a invatat sa cunoasca lumea prin atingere. Tehnologia touchscreen tocmai asta face, ne permite sa ne simtim in largul nostru, naturali si zambitori.

Tim Net – atingere in loc de click

Daca vrei sa ai parte de calitate pentru achizitia ta, cumpara monitoare touch de la Tim Net din Timisoara. Compania banateana are experienta indelungata in domeniu si-ti poate furniza numeroase solutii hardware sau software pentru afacerea ta.

Pe langa produsele pe care ti le pune la dispozitie, Tim Net iti ofera si servicii de asistenta, dar si service pentru toate echipamentele pe care le-ai cumparat de la ei.Atinge si cunoaste, numai cu Tim Net!1

Daca ai nevoie de monitoare touch, ia legatura cu firma Tim Net. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0256-294.090, 0752-135.258 si 0752-135.255 sau trimite un e-mail pe adresa office@tim-net.eu.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre cutii pentru bauturi alcoolice.