Avantaje fibra optica cu sufa

fibra optica cu sufa

fibra optica cu sufa

Esti in cautare de fibra optica cu sufa pentru diverse aplicatii? Castel Distribution este magazinul online care-ti ofera diversitate si preturi mici de achizitie!

Ce este o fibra optica cu sufa? 

Fibra optica cu sufa este o fibra de plastic sau de sticla si are rol de a transporta lumina de-a lungul sau.

Unde se intrebuinteaza fibra optica cu sufa? Aceasta se foloseste pe scara larga, in special in domeniul telecomunicatiilor permitand chiar si transmisii pe distante foarte mari. De asemenea, acest gen de fibre se utilizeaza cu succes si in locul fibrelor metalice, iar pierderile de semnal sunt cu mult mai mici in acest caz.

Printre alte avantaje ale fibrelor optice se numara si faptul ca sunt imune la interferentele electromagnetice si se folosesc si pentru iluminat, senzori si laser.

De cate tipuri sunt fibrele optice? Amintim de:

  1. Fibre multimodale sau MMF. Sunt fibre optice ce suporta mai multe moduri transversale, dar si mai multe cai de propagare. Au un diametru mare al miezului in comparatie cu fibrele SMF si se folosesc pentru comunicatiile pe distante mai scurte, dar si in acele aplicatii in care trebuie sa se transfere mai multa putere;
  2. Fibre monomodale sau SMF. Sunt acele fibre ce suporta doar un singur mod de propagare. Acestea se folosesc cu succes pentru comunicatiile pe distante mai mari de 550 m.

De ce sa alegi fibra optica cu sufa?

Este foarte simplu, deoarece:

–          Fibra unica iti permite sa transmiti un volum foarte mare de informatii;

–          Prezinta fiabilitate ridicata;

–          Cost foarte scazut de achizitie;

–          Rezista chiar si la conditii meteo foarte nefavorabile – descarcari electrostatice sau umiditate ridicata;

–          Nu te poti electrocuta cu o astfel de fibra;

–          Are dimensiuni mici si o greutate redusa, ceea ce o face foarte usor de manipulat;

–          Rezista cu brio si la interferentele electromagnetice;

–          Iti ofera posibilitatea de a transmite mesajul dorit chiar si pe distante foarte lungi.

De unde cumpar fibra optica cu sufa?

Fibra optica cu sufa, calitate superioara si preturi bune, gasesti la Castel Distribution, aceasta companie distribuie de foarte multi ani produse specifice pentru diverse instalatii, termice, electrice, instalatii de curenti slabi, instalatii de evacuare in cazul apelor uzate sau  in telecomunicatii.

Castel Distribution iti propune 3 tipuri diferite de fibra optica cu sufa:

  1. Fibra optica SM cu 12 fire. Tensiunea de lucru este de 2500 N, sufa este metalica, iar fibra are protectie UV. Lungimea de unda se incadreaza intre 1310 si 1550 nm, iar temperatura de lucru poate fi extrema, de la – 40 de grade Celsius pana la + 80 de grade Celsius.;
  2. Fibra optica SM cu 4 fire. Vorbim despre un produs calitativ oferit de catre Castel Distribution la un pret foarte bun;
  3. Fibra optica SM cu 8 fire. Pretul este exprimat pentru fiecare metru, este un produs de calitate care te va ajuta sa-ti faci treaba. Il poti comanda foarte usor online prin adaugarea produsului si a cantitatii dorite in cosul de cumparaturi.

Pentru orice informatii suplimentare nu ezita sa iei legatura cu echipa Castel Distribution!

Ai nevoie de fibra optica cu sufa? www.castel.ro  este magazinul online ce-ti ofera varietate si preturi mici.

admin

admin