Balize antiorbire – siguranta si o buna desfasurare a traficului rutier – de la Niba Logistic

Balize-antiorbire-yTQTEPe timp de noapte, traficul din tara noastra este mult ingreunat, si foarte multe incidente si accidente au loc datorita lipsei de dotari corespunzatoare pe soselele din Romania. Unele din cele mai importante produse ce pot fi aduse pe strazi pentru mai multa siguranta a soferilor sunt balizele antiorbire. Acestea au rolul de a impiedica fenomenul de orbire ce se datoreaza autovehiculelor care ruleaza din sens opus pe timp de noapte. Asemenea accesorii sunt de maxima importanta pentru a calatori in mod sigur si confortabil. Niba Logistic are in stoc balize antiorbire pentru mai multa siguranta in trafic.

Uitati de neplacerile la volan! Niba Logistic va ofera balize antiorbire eficiente!

Traficul din tara noastra este foarte ingreunat de faptul ca nu dispunem de drumuri, solsele si autostrazi dotate si echipate in mod corect cu cele mai noi inovatii in domeniu. De asemenea, gropile foarte dese, soferii care circula cu farurile la faza mare pe timp de noapte, si carutele fara semnalizare sunt alte lucruri importante care pot determina producerea unor adevarate tragedii pe sosele!

Ce-ati spune daca unele accidente ar putea fi evitate, prin simpla montare a unor balize antiorbire? Acestea au forme si marimi diverse, sunt confectionate din plastic, cu baza din cauciuc vulcanizat, pentru o mai buna stabilitate. Balizele antiorbire din oferta Niba Logistic nu au o greutate mare, insa nici nu pot fi mutate din loc foarte simplu de catre actiunea mai puternica a vantului sau a apei, si nici nu cauzeaza accidente grave in caz de coliziune. Balizele antiorbire sunt special gandte si concepute pentru a presemnaliza si lucrari, si urmatoarele combinatii de culori sunt disponibile: rosu si alb, ori galben si rosu.

Principalul rol al balizelor antiorbire este acela de a preveni efectul de orbire ce este cauzat de cele mai multe ori, pe timp de noapte, de catre lumina puternica a farurilor masinilor ce se deplaseaza in sens opus. Astfel de balize sunt confectionate din plastic verde, cu posibilitatea de montare a unor benzi reflectorizante suplimentare.

Balizele antiorbire reduc numarul de accidente provocate de efectul de orbire si sunt puse la dispozitia clientilor de catre compania Niba Logistic, alaturi de limitatoare de viteza, oglinzi trafic, bastoane luminoase, coltare parcare, conuri, si lista poate continua. Accesand platforma web a companiei Niba Logistic, veti gasi toate informatiile necesare pentru a plasa o comanda ferma de balize antiorbire!

Niba Logistic – furnizorul numarul unu de balize antiorbire in Romania

De o importanta semnificativa pentru integritatea soferilor aflati la volanul masinilor, balizele antiorbire din oferta Niba Logistic sunt produse ce ar trebui sa se gaseasca pe toate soselele din Romania. Numarul tot mai mare de masini, soferii grabiti si stresati, prea obositi ca sa conduca, cu ochii in telefoanele mobile, orbiti de farurile puternice ale celorlalti pe timp de noapte, sunt motive ce pot conduce la accidente grave pe sosele. Insa balizele antiorbire sunt elemente care urmaresc buna desfasurare a traficului, si ar trebui sa fie intalnite din ce in ce mai des pe strazile din traa noastra!