Daca ai nevoie de o companie care sa-ti ofere serviciul transport mobila, Professional Movers este alegerea perfecta!

77a75d8f12ea57935cf8e9125ffef10aTrebuie sa te muti si nu stii la cine sa apelezi pentru a te ajuta? Professional Movers vine in ajutorul tau oferindu-ti transport mobila! Echipa specializata in domeniu din cadrul companie Professional Movers, vine in ajutorul tau cu transport mobila, oriunde in Capitala. Compania este specializata in relocari de sedii de firme si relocari de domiciliu, precum: transport mobila si bunuri personale, activitati pe care le desfasoara atat pe plan local  ( Bucuresti) cat si pe plan national si international.

Detinad o exeperienta destul de mare pe piata de profil, Professional Movers vine in intampinarea clientilor interesati  cu solutii complete, de la A la Z ( transport mobila, imachetare, dezasamblare/ asamblare mobilier, etc), in tot ceea ce tine de o activitate de relocare.

Compania trasporta  mobila si piese de mobilier mari sau mai mici, precum si altele accesorii, si anume: electrocasnice, birouri sau bunuri de uz personal.

Serviciile oferite se adreseaza atat personelor fizice cat si celor juridice, acestea fiind prestate toata tara, exact la adresa dorita. Asadar, daca te muti in Bucuresti sau in afara Bucurestiului, echipa Professional Movers iti va transporta mobila in cele mai sigure conditii. Specialistii care se vor ocupa de transportul mobilei tale, au in dotare toate ustensile necesare pentru demontarea acesteia.

Transport mobila la un raport calitate-pret atractiv, oferit de catre Professional Movers!

Dupa ce echipa de profesionisti ajunge la tine acasa, acesta se va ocupa de incarcarea mobilei in masini cu greutate cuprinsa intre 3,5 tone si 7,5 tone sau chiar cu tiruri/camioane. Odata ajunsi la destinatie, echipa se va ocupa si cu remontarea mobilei. Daca vei alege sa apelezi la Professional Movers pentru transport mobila, vei avea parte de servicii complete la cele mai atragatoare preturi.

Tot ce trebuie sa faci, este sa accesi pagina web www.professionalmovers.ro si sa-ti faci o programare. In cel mult 2 ore, personalul calificat al companiei se va pregati cu tot ce are nevoie pentru a ajunge la locuinta ta si pentru a se apuca de treaba. Poti opta pentru unul sau mai multe camione speciale pentru transport mobila, in functie de numarul de piese de mobilier care trebuiesc transportate.

Pentru ca mobila ta sa fie in siguranta in momentul transportarii, alege transport mobila de la Professional Movers!

Plata pentru tansportul obiectelor, al pieselor de mobilier sau al marfurilor, se stabileste in functie tipul acestora ( daca sunt mici sau mai mari, dar si de dificutatea transportului). In functie de solicitarile clientului, trebuie aleasa o ruta cat mai rapida, astfel ca transportul mobilei sa nu dureze mai mult decat termenul asupra caruia s-a cazut de acord.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza site-ul  www.professionalmovers.ro  si vei beneficia de servicii performante de transport mobila, precum si alte tipuri de servicii in domeniu. Poti contacta si reprezentantii – 0735 280 723. Acestia vor raspunde cu promptitudine si in cel mai scurt timp posibil, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Nu uita! Atunci cand ai nevoie de ajutor pentru transportarea mobilei, Professional Movers iti sta la dispozitie 24 de ore din 24!