Bateriile sanitare CasaBlanca Aero (cu economie de apa), promovate de Evivo.ro

casablancaAcum este foarte usor sa faci economie la apa si sa platesti mai putin la factura de electricitate, gaz si apa cu pana la 50%. Tot ce ai de facut este sa cumperi de la Evivo.ro pachete avantajoase de baterii sanitare CasaBlanca Aero pentru baia ta – lavoar, cada, dus si bideu – si sa te bucuri de o investitie in eficienta, confort, design si protectia mediului.

De ce sa optezi si tu pentru baterii sanitare CasaBlanca Aero cu economie de apa

Daca vrei sa faci economie cu 50% la apa pe care o folosesti si, astfel, sa platesti cu 50% mai putin la factura de apa si factura de gaz aferent incalzirii apei, nu ezita sa-ti cumperi si tu baterii sanitare CasaBlanca Aero. Acestea sunt special concepute pentru ca tu sa faci economii serioase, sa platesti facturi mai mici, gandindu-se in acelasi timp si la mediul inconjurator.

Cum functioneaza aceste baterii sanitare? Bateriile CasaBlanca Aero reusesc sa mentina un debit redus, constant, indiferent de presiunea care exista in instalatie. Cum reuseste Aero acest lucru? Combina jetul de apa cu bule de aer, o tehnologie moderna si deosebit de eficienta. In acest mod tu nu vei simti nicio diferenta in utilizare in ceea ce priveste confortul prin comparatie cu alte baterii, insa vei reduce cantitatea de apa folosita si vei plati o factura mai mica.

De asemenea, trebuie sa trecem pe hartie si alte avantaje ale acestor minunate baterii CasaBlanca Aero:

–        Te ajuta sa faci economie la gazul metan sau electricitatea aferenta incalzirii apei calde menajer;

–        Bateriile sunt dotate cu sisteme de autocuratare, astfel incat indeparteaza impuritatile si nisipul din baterie folosind presiunea apei. Indiferent de calitatea apei, nu va trebui sa demontezi sita pentru curatare;

–        Chiar daca apa de la robinet are o duritate peste medie, adica este foarte calcaroasa, bateriile sanitare Aero functioneaza la perfectie datorita cartusului ceramic si materialului siliconic ce sta la  baza sitei;

–        Calitatea este ireprosabila. Aero testeaza fiecare baterie in parte inainte de a o scoate la vanzare si tocmai de aceea iti ofera si 5 ani de garantie;

–        Designul este impecabil, elegant, clasic si ergonomic, finisajul este lucios;

–        Operarea  este de tip monocomanda;

–        Au un pret de achizitie foarte bun ce se va amortiza intr-un timp foarte scurt.

De unde pot cumpara baterii sanitare CasaBlanca Aero?

Poti achizitiona Baterii sanitare CasaBlanca Aero de la Evivo.ro, magazinul online pentru baia si bucataria ta. Aici esti intampinat cu un discount de 8% daca vei cumpara mai mult de 2 baterii Aero.

Pentru a te bucura de preturi bune si o achizitie de viitor, alege seturile de baterii sanitare pentru baie CasaBlanca Aero de la Evivo.ro. Combina o baterie pentru lavoar cu una pentru cada si una pentru bideu sau pentru dus si bucura-te de reducere pentru intreg pachetul.

Comanda se face online, livrarea se realizeaza in 1-2 zile prin curier rapid, iar pentru siguranta maxima platesti ramburs si poti sa verifici pachetul la livrare!