Cu Accept Software respecti legea si emiti bonuri fiscale foarte simplu si rapid

Software-asociatii-de-proprietari-nXVARCum de la 1 martie 2015 legea privind bonurile fiscale s-a schimbat este cazul ca tu, patron de restaurant sau bar, sa te inarmezi cu programul potrivit pentru a face fata cat mai bine situatiei: un software modern, performant, care-ti va scoate bonul fiscal si nota de plata rapid, fara erori, dar va avea grija si de gestiune.

A plati sau a nu plati bunul sau consumatia?

Stiai ca incepand cu data de 1 martie 2015 legea bonului fiscal s-a schimbat? De acum incolo este obligatoriu sa oferi bonuri fiscale tuturor clientilor, in caz contrar poti fi pedepsit cu inchisoarea, cea mai grava pedeapsa, cu inchiderea magazinului, hotelului sau restaurantului tau sau, in cel mai bun caz, cu o amenda usturatoare.

Astfel ca daca esti patron de restaurant sau bar, o copie dupa noua lege trebuie sa fie afisata la vedere sau sa fie cuprinsa in fiecare meniu pentru ca toti clientii sa aiba acces la informatie si sa-si cunoasca drepturile.

Refuza operatorul economic sa emita si sa inmaneze bonul fiscal clientului sau? In acest caz acesta din urma are chiar dreptul de a pleca cu tot cu bunul “cumparat” fara sa-l plateasca. La fel sta treaba si cu serviciile. Daca tu ca prestator de servicii nu emiti bon fiscal, clientul tau poate pleca fara sa-ti plateasca.

Aceasta masura a fost stabilita prin O.G. nr. 10/2015 si va trebui afisata intr-un loc vizibil, cuprinzand un anunt detaliat cu privire la noua lege prin care clientii sunt instiintati de schimbare.

Pana la data de 1 martie 2015, in momentul in care cumparai un bun sau beneficiai de un serviciu, aveai dreptul de a cere bon fiscal. Incepand cu aceasta data, legea-ti permite sa nu achiti consumatia sau bunul daca nu ti se inmaneaza si bonul fiscal.

Accept Software iti propune un nou software pentru restaurante si baruri

In cazul operatorilor economici sau, mai exact, in cazul in care detii un restaurant sau un bar, Accept Software are solutia salvatoare pentru tine. Este vorba despre un software performant, modern, special creat pentru aceasta categorie de operatori.

Cu ce este mai deosebit acest software? Acesta iti va permite sa scoti nota de plata si bonul fiscal rapid, usor, fara batai de cap. In plus, acesta tine o evidenta precisa a stocului, iar scaderea din gestiune in ceea ce priveste materiile prime utilizate in bucatarie se vor face in mod automat conform retetarului.

Se pare ca niciodata nu a fost mai simplu sa respecti legea, sa oferi bon fiscal si sa tii o evidenta corecta a stocurilor, iar in acest scop te ajuta Accept Sofware. Compania din Radauti, judetul Suceava, iti ofera pe langa software-ul inovator si o varietate impresionanta de alte programe dedicate gestiunii si contabilitatii, permitandu-ti sa tii evidenta salariilor, sa te ocupi de facturare, stocuri sau alte activitati din domeniu.

De asemenea, Accept Softare iti pune la dispozitie si echipamentele potrivite precum casele de marcat sau codurile de bare moderne. Echipa te va instrui pentru o utilizare eficienta, ca la carte, oferindu-ti produse si servicii de calitate, de la A la Z.