Baze de date geospatiale si servicii profesionale

baze de date geospatiale

baze de date geospatiale

Fie ca doriti sa dezvoltati un proiect de dezvoltare urbanistica sau doriti sa efectuati studii de fezabilitate si sociale, Micro Mapper prezinta solutia cea mai buna pentru dumneavoastra. Va oferim baze de date geospatiale de mare precizie si actualizate frecvent pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de informatii precise, actuale si mai ales foarte usor de folosit. In cadrul acestui articol va vom hrani curiozitatea si vom detalia cateva din procesele prin care echipele noastre reusesc sa va ofere cele mai precise date privind atat elemente geografice si de pozitionare a punctelor de interes, cat si date de natura demografica privind concentratiile de populatie si evolutia acestora.

Cum sunt realizate aceste baze de date geospatiale

In primul rand trebuie sa stiti ca aceste baze de date geospatiale pot fi folosite pentru a crea diferite tipuri de hartie pe suport fizic (hartie, panouri, etc.) cat si in format digital acestea fiind adresate tuturor activitatilor in care sunt necesare informatii de o acuratete maxima privind datele despre populatie, puncte strategice, forme de relief, si alte date geo-cartografice.

Pentru a obtine aceste baze de date geospatiale folosim tehnologii de ultima ora precum si date obtinute direct de la satelitii de geo-locatie ce survoleaza teritoriul continental-european. Astfel, datorita echipamentelor de localizare extrem de precise (cu o eroare de doar cativa zeci de centimetri) reusim sa cartografiem fiecare punct de teritoriul de interes, iar cu ajutorul echipelor noastre de teren, reusim sa reducem marja de eroare aproape de 0. Putem cartografia cu cea mai mare precizie atat imobile, structuri cat si teritorii si perimetre. Acest gen de baze de date geospatiale fiind extrem de util pentru intabularea terenurilor mai ales.

Iar pentru cei care doresc sa porneasca o campanie publicitara, informatiile pe care noi vi le putem oferi in regim de abonament lunar sau annual, ca pot ajuta in mod direct pentru a directiona mult mai eficent campania. De exemplu, pentru o campanie la o serie de produse medicale, putem sa va oferim informatii exacte privind populatia unei anumite zone privind numarul de familii dintr-un imobil, varsta medie, etc.

O echipa profesionala si pregatita oricand sa va ofere serviciile de care aveti nevoie

Pe langa datele pe care le preluam cu ajutorul echipamentelor conectate la satelit, pentru realizarea unor baze de date geospatiale ne bazam foarte mult si pe date preluate de la fata locului. Astfel, echipele noastre fac masuratori foarte precise pentru a putea plasa pe harta locatia tuturor punctelor de interes pentru client. De asemenea, pentru cei interesati in date dinamice, in mod periodic echipele noastre improspateaza toate informatiile necesare pentru a oferi datele corecte si in comformitate cu situatia reala din teren.

Suntem pe piata de mai bine de 11 ani, iar in acest timp am reusit sa adunam un portofoliu ce cuprinde atat cele mai importante companii de telefonie mobila din tara, cat si alte firme si companii cu un renume european. Va stam la dispozitie cu baze de date geospatiale dar si pentru a va oferi harti standard, turistice, sau personalizate. Va asteptam pe siteul nostru, www.micromapper.ro pentru mai multe detalii.

admin

admin