Baze de date GIS – solutiile vin pentru tine de la Micro Mapper!

Ai fost interesat sa apelezi la baze de date GIS? Stii ca doar asa poti lua cele mai bune decizii? Cei de la Micro Mapper iti ofera sansa de a dispune de servicii GIS astfel incat tu sa dispui de siguranta in vederea planificarii expansiunii afacerii, de realizare de studii de catchment area, bazandu-te pe date demografice detaliate.

Aceste baze de date GIS mai poarta denumirea si baze de date geospatiale care te pot avantaja in multe domenii de activitate: practic, in cel mai scurt timp poti dispune de o analiza spatiala care are in vedere populatia, cladirile, drumurile, adresele postale etc. din Romania. Pentru ca tu sa poti avea acces la toate aceste informatii, este momentul sa iei legatura cu Micro Mapper!

La ce baze de date GIS poti avea acces?

Aceste baze de data GIS au aparut ca urmare a nevoii oamenilor de a avea la indemana harti precise pentru proiectele ce pot fi intocmite: este vorba despre harti vectoriale si date calitative si cantitative de care sa te poti folosi ori de cate ori este cazul. Pentru a avea si tu acces la ele nu iti ramane decat sa apelezi la un furnizor in domeniu de servicii de fiecare data cand este cazul.

Pentru  o acuratete precisa, aceste baze de date GIS trebuie actualizate in mod constant si totodata, completate si verificate de catre specialistii in domeniu. Date de interes national ce tin de populatia tarii, puncte de interes, strazi, drumuri trebuie redate in forma lor completa si actualizata. Redarea se poate face in harti fizice si digitale conform cu nevoile clientilor. Pe piata de specialitate, exista mai multe formate pentru aceste baze de date, cum ar fi ESRI Shape, Mapinfo Mif-Mid, mapinfo TAB etc.

In materie de informatii pe care le vei gasi in aceste baze de date GIS, trebuie sa stii ca vei avea acces la baza de date de drumuri care include detalii complete despre fiecare drum in parte (de la latime si pana la pavaj, drumuri de tara etc.). Baza de date cu puncte de interes cuprinde informatii ce tin de universitati, sedii ale institutiilor, obiective turistice, mall-uri, spitale etc. Si date despre blocurile de locuinte si scari, dar si despre populatie pot fi accesate in intermediul bazelor de date GIS: pozitionarea fiecarui bloc, adrese complete, populatia fiecarei resedinte de judet in functie de adresa postala etc.

Cine iti poate asigura baze de date GIS?

Cu Micro Mapper, vei putea accesa baze de date GIS detaliate si complete in timpul cel mai scurt. Aceste date le vei putea folosi in proiectele tale fara sa te indoiesti de veridicitatea lor: sunt informatii adunate in mod periodic direct de la fata locului. Totodata, pretul pe care il vei plati pentru aceste baze de date GIS licentiate este avantajos personalizat pentru nevoile tale.

Alege sa apelezi la cei de la Micro Mapper ori de cate ori ai nevoie de digitizare harti, servicii de geomarketing, servicii GIS etc.! Pentru servicii pot opta persoanele juridice: invata sa te descurci in afaceri cu Micro Mapper! Serviciile sunt realizate conform specificatiilor persoanelor juridice.