Birou Executor Judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai – exector judecatoresc

executor judecatoresc

executor judecatoresc

 

 

Inca din anul 2002, executor judecatoresc Niculescu Dinu- Mihai, are biroul in Bucuresti, in circumscriptia Curtii de Apel a municipiului. Echipa executorului este alcatuita dintr-un avocat cu o experienta de 7 ani in domeniu si un consilier juridic. Cei trei lucreaza intr-un mod profesional pentru a rezolva fiecare caz si a gasi cele mai bune si eficiente solutii pentru fiecare client in parte.

Asadar, daca locuiesti in Bucuresti si ai nevoie de un executor judecatoresc, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Niculescu Dinu-Mihai. Serviciile oferite clientilor tin de executarea creantelor ce revin institutiilor financiare nebancare si celor de credit. Biroul executorului judecatoresc este inregistrat conform legii in registrul executorilor.

Activitatile unui executor judecatoresc –Niculescu Dinu-Mihai

Activitatile de care se ocupa un executor judecatoresc sunt urmatoarele:

  • comunica actele de procedura
  • notifica actele judiciare si cele extrajudiciare
  • ajuta clientii sa recupereze creantele intr-un mod amiabil
  • se ocupa de executari directe si indirecte
  • se ocupa de aplicarea masurilor asiguratorii ce au fost dispuse de instanta judecatoreasca
  • consultatii
  • constatari, etc

Etapele judiciare sunt duse la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil, respectandu-se cadrul legal, avand rezultatele dorite. Procedurile respecta legislatia in vigoare, iar creantele  sunt recuperate intr-un interval de timp scurt.

Executor judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai iti va oferii consultanta speciliazata in domeniu si se va ocupa de intocmirea actelor necesare in conformitate cu dispozitiile legale.

Prin executare se vor restitui, se vor atribui in urma partajului, evacuarea unui imobil, demolarea unor constructii, desfacerea unor contracte, etc.

Prin urmare, un exector judecatoresc are toata autoriatate necesare pentru executarea unor servicii de tin de inters public.  Un executor judecatoresc cu exeperienta  iti va oferi recomandari dar si consultatanta specializata pentru intocmirea actelor si dosarelor necesare. Cu ajutorul acestuia, documentele vor fi concepute in conformitate cu dispozitiile legale.

Executorul judecatoresc are rolul de a se ocupa de toate activitatile desfasurate, referitoare la forma de organizare, la executarea dispozitiilor civile ce tin de titlurile executorii, dar si la consultatii pentru eleborarea actelor executionale.

Asadr, drepturile reale dar si cele de creanta  se vor rezolva daca apelezi la executor judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai. Biroul executorului judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai, se ocupa de executari directe si indirecte, dar si de recuperari pe cale amiabila, oferind solutii de inalta calitate si eficiente, ce nu depasesc termenele inpuse de cadrul legal. Fiecare caz in parte este rezolvat cu profesionalis si promptitudine, iar actele sunt intocmite de catre o echipa bine pregatita in domeniu, cu experienta. ‘

Consultanta specializata pentru intocmirea actelor si dosarelor necesare este gratuita.

Apeleaza la serviciile de inalta calitate oferite de Niculescu Dinu-Mihai- executor judecatoresc!

Pentru cele mai otime solutii pentru recuperarea creantelor sau executarea de orice fel, apeleaza la Niculescu Dinu-Mihai – executor judecatoresc! Cei mai buni profesionalisti in domeniu, te vor ajuta sa te bucuri de drepturile care iti revin. Dreptuirile tale vor fi respectate in acord cu legislatia in vigoare.

Fie ca ai nevoie de un ajutor pe cale amiabila ori pe cale silita, contacteaza ehipa specializata in domeniu.

Nu mai sta pe ganduri si contacteaza executor judecatoresc Niculescu Dinu-Mihai, accesand pagina web www.executorniculescu.ro .

admin

admin