Cablu FTP cu sufa la pret avantajos in oferta Castel Distribution

castelTocmai ti-ai deschis o firma de telecomunicatii si ai nevoie de cele mai bune echipamente pentru furnizarea serviciilor in conditii optime? Te-ai saturat de produsele de proasta calitate, din cauza carora ai mereu neplaceri? Aprovizioneaza depozitul firmei tale cu cablu FTP cu sufa din oferta Castel Distribution.

Cablu FTP cu sufa de la Castel Distribution

Stii ce au in comun persoanele care lucreaza cu instalatii termice, electrice, de curenti slabi sau de evacuare a apelor uzate? Daca nu, iti spunem noi: produsele de cea mai buna calitate, oferite de firma Castel Distribution. Oferta cuprinde produse necesare mai multor tipuri de segmente, si anume: rezidential, retail, industrial (de talie mica sau mijlocie).

Ce inseamna cablu FTP cu sufa? Ei bine, este vorba despre un cablu folosit pentru transmiterea informatiilor pe distanta mai mare, special gandit pentru a fi montat si utilizat in exteriorul unui spatiu. Ca sa nu existe nici o problema in ceea ce priveste rolul principal pe care il au, cablul este dotat cu niste conductori inveliti intr-o folie exterioara de ecranare. Aceasta este eficienta atunci cand apar interferente externe. In plus, orice cablu FTP cu sufa din oferta Castel Distribution are si rol de conductor de impamantare. Cu alte cuvinte, este un cablu de date imbunatatit, creat special pentru utilizarea intr-un mediu cu interferente externe.

Daca iti trebuie asa ceva, rasfoieste oferta firmei mentionate anterior. Vei gasi mai multe modele. In dreptul fiecaruia sunt mentionate cateva informatii esentiale, precum si fisa tehnica si pretul. Pentru a le achizitiona nu trebuie decat sa apesi pe butonul „Adauga” din partea dreapta jos a produsului.

Cablu FTP cu sufa – date tehnice

– se utilizeaza afara, adica in mediul exterior al unei cladiri, al unui spatiu;

– sufa este confectionata din otel galvanizat, tocmai pentru a rezista intemperiilor vremii;

– sufa are rolul de a sustine mecanic;

– este prevazut cu o manta cu protectie UV, fabricata fie din PVC, fie din polietilena;

– este flexibil, astfel ca poate fi usor de utilizat;

– FTP este abrevierea de la sintagma Foiled Twisted Pair. Ea inseamna cablu cu perechi rasucite in folie;

– nu se incadreaza in standardul ANSI/TIA/EIA-568-A.

Sa facem cunostinta cu firma Castel Distribution!

Castel Distribution are o experienta de aproximativ 13 ani in domeniul distributiei de instalatii pentru segmentele mentionate anterior. Oricand ai nevoie de ceva, uita-te in oferta firmei. Gama de produse este variata si la indemana oricui. Vei gasi: acumulatori, aparataj electric, mai multe tipuri de cabluri (alarma efractie, FTP, cablu FTP cu sufa, incendiu, SFTP, electrice), corpuri de iluminat, fibra optica, instalatii termice si electrice, jgheaburi metalice, produse necesare pentru retelistica, surse de iluminat, telefonie fixa etc. Acestea pot fi grupate pe: instalatii electrice, instalatii curenti slabi, instalatii termice, instalatii sanitare si instalatii de evacuare a apelor uzate.

Oricand ai nevoie de cablu FTP cu sufa, comanda din oferta Castel Distribution! Preturile avantajoase, profesionalismul si promptitudinea reprezentantilor firmei mentionate sunt doar trei dintre motivele pentru care iti recomandam sa colaborezi cu ea.

Date de contact

Adresa: Popesti-Leordeni, str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu, nr. 14

Telefon: 0722.995.519, 0730.507.835