Dovexim Va Ofera Gratare Metalice De Calitate Superioara

Gratare-metalice-fVrPgDaca ai nevoie de gratare metalice de calitate superioara si la preturi avantajoase, firma Dovexim este ceea ce cauti. Firma Dovexim, din Oradea, are ca obiectiv principal realizarea de confectii metalice, printre care si  gratare metalice.

Gratarele metalice sunt suprafete plane ce pot fi utilizate in diverse scopuri. Pot fi intalnite in contructii industriale, in amplasamente publice si private, in agricultura, iar metodele de confectionare si amplasare a lor fiind nelimitate.

Din ce sunt alcatuite gratarele metalice?

  • Elementele portante sunt alcatuite din fasii de platbanda, asezate paralel intre ele, in pozitie verticala. Acestea determina calitatile statice ale unui gratar metalic.
  • Elementele secundare sunt diferite in functie de fiecare gratar, dar in principiu sunt fasii de bara patrata torata sau platbanda, ce sunt dispuse prin presare si sudare, perpendicular pe elementele portante.
  • Elementele de contur sunt fasii de platbanda ce se sudeaza pe marginile gratarului.

Tipuri de gratare metalice oferite de firma Dovexim:

Gratarele metalice sunt diferite in functie de ceea ce doreste clientul, scopul pentru care sunt folosite, materialul din care se fabrica, dimensiuni, rezistenta, etc.

  • Gratare tip rafturi

Acest tip de gratar suporta greutati mari, chiar daca are o greutate proprie mica. De asemenea, lasa sa treaca apa, lumina si aerul, si pot fi folosite cu succes ca rafturi in depozite.

  • Gratare metalice ULTRA

Sunt obtinute prin presare cu elemente secundare si portante din platbanda de otel. Dimensiunile portbandei variaza intre 20×2 şi 150×5 iar lungimea poate sa difere in functie de greutatea gratarului si a cerintelor statice.

  • Gratare GS

Acest tip de gratare sunt puternic antiderapante , cu elemente portante si secundare confectionate din platbanda profilata. Gratarul de tip GS este folosit in locurile unde aderenta poate fi afectata de gheata, grasimi sau pete de ulei.

  • Gratarele metalice SP

Se obtin prin sudare sau presare, cu un element portant din otel cu dimensiuni intre 25×2 şi 60×5 mm, si cu elementul secundar fabricat din otel patrat torat. Elementul portant poate fi lung de 6m si elementul secundar de 1m.

  • Gratare metalice standard

Cu toate ca sunt usoare, gratarele standard pot sustine o capacitate mare de incarcare. Pot fi folosite pentru luminatoare la beciuri, circulatia pietonala, rafturi, trepte, acoperirea unor goluri, etc. Acest tip de gratar este produs din banda laminata la rece si zincat termic.

  • Gratare GRP

Sunt gratare special create pentru zonele cu grad ridicat de coroziune. Sunt usor de instalat, dar totodata sigure si comfortabile pentru circularea pe ele. Sunt economice, rezistente la foc si nu trebuie sa fie intretinute.

  • Gratare metalice pentru trafic greu

Aceastea sunt gratare metalice presate , cu elemente portante si secundare presate dupa imbinare cu o forta de 1200 tone. Sunt folosite in locurile ce necesita un suport larg, rezistent la incarcari foarte mari pe roti.

Ce beneficii ofera gratarele metalice?

Gratarele metalice sunt suprafete plane pe care se poate circula, realizate prin asamblarea benzii de otel, in pozitie verticala si paralela, rezultand o structura stabila prin presare si sudare. Gratarele metalice ofera un raport bun calitate-pret, se monteaza usor, permit trecerea aerului, a luminii si a apei.

Firma Dovexim confectioneaza la comanda o gama variate de gratare metalice, numai din materiale de calitate si conform normelor in vigoare. Dovexim are o echipa de profesionisti cu experienta de minim 15 ani in domeniu. Apeleaza cu incredere la firma Dovexim!