Cadouri personalizate cu mesaj pentru un dar din suflet!

p2894_196Stii care sunt cele mai frumoase cadouri? Cele care vin din suflet, adica cadouri personalizate cu mesaj, deoarece doar prin aceste cadouri reusesti sa exprimi, daca nu complet macar partial, ce simti cu privire la persoana careia ii este destinat cadoul.

Cum ar fi sa-i cumperi sotiei tale, la aniversarea de 10 ani de la casnicie, un colier si cercei asortati si sa-i trimiti printr-un curier la birou? Si atat. Nu ti s-ar parea putin  cam… sec? Dar cum ar fi sa-i personalizezi colierul si sa gravezi data la care v-ati casatorit si data la care ati implinit 10 ani? Nu-i asa ca deja suna altfel, mai personal, de la suflet pentru suflet?

Insa, si mai frumos, cum ar fi sa te gandesti bine inainte ce fel de bijuterii ii plac si abia apoi sa-i cumperi ceea ce i se potriveste, ceea ce  a visat de multa vreme  doar ca nu a avaut ocazia sau banii sa cumpere, si apoi sa i le personalizezi cu un mesaj?

Cadouri personalizate cu mesaj, o adevarata dovada de apreciere si iubire!

O nunta, un botez, majoratul, o zi de nastere, aniversarea casniciei, reusita la facultate, doctoratul, ziua indragostitilor, 1 Martie sau 8 Martie sau un cadou pentru cel mai bun tata din lume, toate aceste evenimente deosebite din viata ta trebuie sarbatorite intr-un mod deosebit.

Poate ca veti da o masa mare, veti face poze multe si va veti veseli, insa o zi deosebita trebuie marcata atent in calendar. Si cum altfel ar fi mai potrivit decat sa apelezi si tu la cadouri personalizate cu mesaj? De multe ori mesajul, ravasul, este cel care conteaza cel mai mult si te emotioneaza cel mai tare decat cadoul in sine, care poate fi simbolic sau poate costa o adevarata avere.

De unde poti face si tu rost de cadouri personalizate cu mesaj? De la Kadoly, un magazin online care a reusit sa inteleaga nevoia de apropiere dintre oameni prin cadouri personalizate cu mesaj!

Kadoly iti propune cadouri personalizate cu mesaj

Daca ar fi sa facem o clasificare, Kadoly este magazinul care-ti propune urmatoarele categorii de cadouri personalizate cu mesaj:

  1. Cadouri personalizate cu mesaj pentru doamne. Femeile iubesc tot ceea ce este frumos, si, ca atare, fa-le cadouri personalizate cu mesaj care sa le rasfete;
  2. Cadouri personalizate cu mesaj pentru domni. Barbatii sunt orientati inspre simt practic, dar si inspre aventura si confort. Atunci cand alegi un cadou unui barbat tine cont de aceste aspecte ale personalitatii lui;
  3. Cadouri personalizate cu mesaj pentru copii. Copiii vor si ei putina atentie, iar daca vei cauta cu rabdare printre produsele Kadoly si vei colabora cu intreaga echipa, vei gasi cadoul perfect pentru prichindelul tau!

Cum realizeaza Kadoly personalizarea cadourilor pe care ti le propune? La baza sta pictura manuala, care este o adevarata arta realizata de catre maini pricepute, printul si gravura. In acest mod, mesajul tau va dainui in timp si va avea impact chiar si dupa ce au trecut 10, 20 sau chiar 50 de ani.