Cand aude de Amicom Hidro Expert, apa dispare!

Cand aude de Amicom Hidro Expert, apa dispare!

Cand aude de Amicom Hidro Expert, apa dispare! Infiltrarea apei poate afecta structura de rezistenta a cladirii tale, ducand astfel la consecinte neplacute in timp. Pentru a evita aceste neplaceri, ai nevoie de realizarea unor operatiuni de hidroizolare. Noi iti recomandam sa apelezi la serviciile oferite de catre firma Amicom Hidro Expert. Tehnologia noua utilizata, seriozitatea si promptitudinea cu care raspunde oricarei solicitari, cat si calitatea lucrarilor executate, toate acestea recomanda cu brio firma. Hidroizolatiile montate de Amicom Hidro Expert garanteaza o buna protectie impotriva infiltrarii apei in interiorul locuintei sau a cladirii.

Ce sunt hidroizolatiile?

Hidroizolatiile se pot clasificate dupa urmatoarele criterii:

dupa locul amplasarii: in spatiu – in aer liber, subterana si submersata; in plan – verticala, orizontala si inclinata; in corpul constructiei – exterioara si exterioara;

dupa destinatie: impotriva infiltrarii apei – termo- si hidroizolatie;

dupa modul de executare: prin vopsire (grosimea de 5 mm); prin tencuire (prin lipire) – include torcretul, acoperiri cu ciment si asfaltice; prin incleiere (din materiale in soluri si pelicule) – monolite si impregnate; prin injectare – de umplutura (din nisipuri si prafuri hidrofobe); din prefabricate (din foi si elemente profilate);

dupa tipul materialului: din ciment – asfaltice si bitum; din polimeri si metalica;

dupa constructie: intr-un strat sau in mai multe straturi – armata si nearmata; cu strat de protectie si fara – in pana sau de compensare; de ventilare.

La executarea lucrarilor de hidroizolare se utilizeaza materiale bituminoase (ruberoid, pergamin), gudronate (carton gudronat, carton gudronat fara strat de protectie), pe baza de bitum si cauciuc (isol, brisol, hidroisol), pe baza de mastica, materiale sintetice si polimerice, sub forma de mortare, emulsii, rasini, lacuri, paste, pelicule, foi de viniplast, polietilena, tesatura de sticla, foita metalica si, de asemenea, betoane si mortare impermiabile, izolatie metalica. Ca materiale de armare se utilizeaza carton, plase metalice, plase din sticla, tesaturi din sticla, fibre artificiale, sintetice si din sticla.

Hidroizolatiile pot fi rigide si plastice. La cele plastice se ataseaza izolatii prin lipire, prin vopsire, incleiere si monolite, la cele rigide – acoperiri din ciment-nisip, asfaltice, prin tencuire si din foi.

Hidroizolatiile plastice se caracterizeaza prin impermeabilitate sporita, aderenta, siguranta si simplicitate relativa la executare. Particularitatea acoperirilor rigide este rezistenta si siguranta majora la presiuni hidrostatice a apelor freatice si in medii agresive, dar cu toate acestea, costul si manopera considerabile la realizarea acestor izolatii.

Acoperirile prin tencuire se utilizeaza pentru protectia constructiilor neactionate de sarcini dinamice si sunt executate dupa finalizarea tasarilor cladirilor si edificiilor. Acoperiri din foi sunt executate in conditii dificile de exploatare si la actiunea sarcinilor dinamice asupra constructiilor.

Izolatia hidrofuga a unei cladiri cuprinde toate masurile menite sa impiedice influenta umiditatii si a apei asupra unei cladiri sau a unor parti constructive ale acesteia. Izolatia hidrofuga este un element constructiv alcatuit dintr-unul sau mai multe straturi hidroizolante, lipite intre ele si care protejeaza constructia impotriva actiunii umiditatii. Pe langa solicitarea principala, o hidroizolatie trebuie sa reziste eficient in cele trei ipoteze de sarcina, la umiditatea solului, cat si la apa cu sau fara presiune hidrostatica.

Mai exista, de asemenea, alte solicitari si actiuni la care o hidroizolatie trebuie sa reziste timp indelungat:

– Stabilitate chimica – agresivitatea apei;Cand aude de Amicom Hidro Expert, apa dispare1
– Insensibilitate fata de materialele de constructie;
– Stabilitate la razele ultraviolete;
– Diferente de temperatura;
– Solicitari mecanice.

Apeland la serviciile oferite de catre firma Amicom Hidro Expert vei avea garantia unei lucrari de hidroizolare bine facuta, utilizarea unor materiale de calitate si profesionalism din partea lucratorilor firmei.

Daca vrei sa nu mai ai probleme cu apa, alege hidroizolatii blocuri Amicom Hidro Expert. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Amicom Hidro Expert? Suna la numerele 0213-242.421, 0744-903.866 si 0722-412.211.

Articol oferit de 2biz.ro.