Pardoseli pvc de la Milucon

pardoseli pvc

pardoseli pvc

Pentru orice incapere exista un anumit tip de pardoseli pvc care sa se potriveasca cu atmosfera si cu design-ul locuintei. La fabricarea acestora se utilizeaza materiale speciale care prezinta caracteristici inedite, fiind: antibacteriene, cu descarcare in camp electrostatic sau antistatice. Aceste pardoseli sunt inedite pentru centrele de sanatate, spitale sau cabinele medicale sau altor genuri de locuinte si cladiri.

Pardoseli pvc –usor de instalat

Tipurile de pardoseli pvc reprezinta o solutie ieftina, inedita si la indemana oricarei persoane pentru a amenaja diferitele incaperi. Ele sunt usor de montat, de intretinut si sunt foarte rezistente in timp. Acestea sunt solutiile cele mai la indemana pentru a acoperi podelele. Exista doua tipuri de pardoseli pvc: printat sau cu insertie. Cele cu insertie prezinta o metoda de incorporare a culorilor in pelicula de vinil, fiind un model obtinut ca parte integrata din podea. Pe cea printata modelul este imprimat pe suprafata sa.

Tipurile de pardoseli pvc se pot monta sub forma de dale sau a unor fasii si se instaleaza cu usurinta. Modelele de fasii sunt late de circa 2 ml, 4 ml sau de 1.5 ml. Atunci cand se instaleaza, se utilizeaza un adeziv special si acest proces depinde foarte mult de suprafata pardoselii. Ele sunt groase si sunt recomandate spre obtinerea unor suprafete uniforme. Atunci cand doriti sa schimbati doar o suprafata deteriorata, se pot inlocui numai locul afectat, fara a mai schimba intreaga arie. Tipurile de pardoseli pvc sunt disponibile in diverse culori si modele, potrivite oricarui gen de locuinta. Paroseala se poate monta pe gresie, pe ciment, pardoseala de lemn sau un linoleu mai vechi si uzat. Chiar daca este amplasat la subsol, etaj sau parter il face foarte rezistent la umezeala.

Avantajele pardoselilor pvc

Cele mai importante avantaje ale tipurilor de pardoseli pvc sunt reprezentate de aspectul uniform, rezistenta in timp si usurinta cu care se intrtine. Pardoseala este creata astfel incat sa reziste traficului sporit si sa fie aspectuoasa. Pentru ca acest lucru sa fie valabil, pardoseala trebuie sa fie curatata corespunzator. Covorul pvc este facut sa reziste fara prezentarea diferitelor probleme timpului si nu esti obligat sa faci reparatii tot timpul, deoarece este un material durabil. Daca se alege o pardoseala pvc ieftina, atunci acesta se poate deforma, pata, ingauri sau se poate rupe. In cazul acestui gen de pardoseala, stratul care a fost facut pentru protejarea de mediul extern se deterioreaza mult mai repede. Acest lucru se observa intr-un spital sau intr-un restaurant, iar propietarul este obligat sa inlocuiasa pardoseala deteriorata pentru a se evita eventualele contaminari. Atunci cand cumperi pardoseli pvc trebuie sa se tina cont de originea produsului. O persoana care nu are cunostinte si informatii bine puse la punct despre acest produs, atunci orice detaliu i se va parea veridice si poate cadea foarte usor intr-o capcana. Pentru a se evita astfel se probleme, solutia cea mai buna este de a apela la o companie specializata in domeniu.

Pardoseli pvc de calitate prin Milucon.ro

www.milucon.ro este site-ul format dintr-o echipa de specialisti care pun la dispozitie o gama larga de pardoseli pvc de calitate superioara si la preturi accesibile.

admin

admin