Cap de practica coafor

c806277115895de9b29d5bee4c06d87cDoriti sa va angajati pe viitor ca hairstylist, insa considerati ca nu aveti suficienta practica in domeniu? Solutia va este acum oferita de Cosmetics-Online, ce vine in ajutorul dumneavoastra printre altele cu o gama variata de modele de cap de practica coafor, cu ajutorul carora puteti incerca diverse tunsori, coafuri, oricand va doriti dumneavoastra.

Cosmetics-Online- aparate cosmetica, cap de practica coafor, si multe altele la preturi avantajoase.

Cosmetics-Online este o platforma virtuala ce vine in ajutorul dumneavoastra cu promotii si preturi speciale pentru toata gama de produse oferita spre vanzare. Accesand pagina www.cosmetics-online.ro, veti gasi printre altele: ceara de epilat, lac de unghii, cap de practica coafor, produse pentru ingrijirea corporala, accesorii Make-Up, etc.

Oferta magazinului Cosmetics-Online este valabila atat pentru persoane fizice, cat si juridice, deoarece vrem sa dam posibilitatea tuturor persoanelor sa beneficieze de produsele oferite la preturi exceptionale.

Care este oferta magazinului Cosmetics-Online cu privire la achizitia unui cap de practica coafor?

Magazinul Cosmetics-Online ofera spre vanzare printre altele, si cap de practica coafor. Puteti alege dintr-o gama variata de modele aflate momentan in stoc, in functie de culoarea parului sau tipul acestuia: sintetic 100% sau natural in diverse proportii. Pentru unele modele de cap de practica coafor, lungimea parului, inaltimea sau circumferinta capului variaza de la un caz la altul. Fiecare model vine cu stativ inclus in pachet, pentru a se putea fixa la masa de lucru. Daca alegeti sa achizitionati cap de practica coafor din par artificial, veti observa la rubrica “Descriere” aferenta acestor modele, recomandari cu privire la modul de lucru, mai exact ce tehnici de practica sunt acceptate sau interzise. Este de preferat ca aceste variante de cap de practica coafor sa fie folosite doar pentru a practica diverse stiluri de coafuri, tunsori si nu este recomandat pentru folosirea uscatorului de par la modul fierbinte, indreptare cu placa sau formarea de onduleuri cu drotul. Persoanele care nu doresc sa foloseasca stativul inclus in pachet la achizitia unui cap de practica coafor, pot cumpara separat un trepied metalic profesional pentru sustinerea acestui cap de practica coafor, indiferent de modelul achizitionat. Preturile practicate sunt convenabile, si variaza in special in functie de tipul firului de par (natural sau artificial). Oferta completa si detaliata cu privire la achizitia unui cap de practica coafor, o puteti gasi accesand pagina www.cosmetics-online.ro, urmand calea “Frizerie si Coaforà Cap pentru practica”.

Cosmetics-Online- solutia potrivita daca dorim sa achizitionam cap de practica coafor

Daca ati considerat ca oferta noastra cu privire la achizitia unui cap de practica coafor este potrivita, puteti plasa comanda direct de pe site-ul nostru www.cosmetics-online.ro folosind aplicatia “cos de cumparaturi”. Magazinul Cosmetics-Online nu impune cumparatorului achizitia de produse cu o valoare minima prestabilita, daca alegeti metoda online.

Produsele noastre sunt livrate prin Posta Romana sau Curier, in functie de preferintele dumneavoastra. Taxele practicate pentru transport sunt mici iar timpul de livrare difera de la un caz la altul: intre 2 zile si 5 zile pentru produsele trimite prin Posta Romana, sau 24- 48 de ore pentru cele livrate prin Fan Curier sau Bookurier. Pentru comenzile din tarile aferente Uniunii Europene, plata se face in avans, iar taxele pentru livrarea coletului se calculeaza in functie de valoarea comenzii si greutatea pachetului.

Pentru informatii legate de oferta magazinului Cosmetics-Online, sau doriti sa cumparati un cap de practica coafor, ne puteti contacta prin apel telefonic, mail, completand formularul de contact, sau va asteptam la sediul nostru din sector 1, Bucuresti.