Car kit Parrot – Accesorii auto de ultima generatie pentru masina ta!

mky9000.1-350x350Telecomunicatiile fac parte din rutina noastra zilnica. Pentru siguranta soferilor care vorbesc fote mult la telefon, cea mai buna varianta este achizitionarea unui car kit Parrot care poate inlesni comunicarile prin telefon in timpul deplasarilor, fara a pune in pericol viata soferului si fara a crea probleme in trafic in cauza neatentiei cauzate de butonarea unui telefon.

La Auto-sound.ro sunt disponibile diverse car kituri, care includ bluetooth si sunt compatibile atat cu telefoanele din vechea generatie, cat si cu cele cu ecran tactil. Printre producatorii cu care colaboreaza Auto-sound.ro se numara Parrot, Bury, Alpine si Nokia.

Avantajele unui car kit Parrot sau similar pentru sofer si autoturism

Alegerea unui car kit de la Auto-sound ofera posibilitatea unei comunicari facile, fara a implica comenzile manuale, prin folosirea unei conexiuni Bluetooth. Apelarea vocala se poate face cu usurinta, in cele mai bune conditii tehnice. Nu exista zgomote de fond, nici efectul de ecou, sunetele sunt redate clar, la un nivel calitativ inalt prin procesarea digitala a semnalului. Apelarea vocala se poate face pana la 200 de numere.

Fiecare model in parte ofera functii suplimentare de comunicare, astfel clientii isi pot alege din oferta Auto-sound.ro varianta cea mai potrivita nevoilor sale.

Detalii despre oferta de car kit Parrot promovata in magazinul virtual Auto-sound.ro

Daca v-ati convins de utilitatea unui car kit pentru autoturismul dumneavoastra, va invit sa parcurgeti cateva informatii utile referitoare la oferta de car kit Parrot disponibila in Auto-sound.ro, pe care o puteti consulta si aici: http://www.auto-sound.ro/carkit-auto-parrot.

Sa incepem cu modelul cel mai accesibil din punct de vedere al pretului. Car kit-ul Parrot CK 3000 se ataseaza la linia audio a masinii. Principala functie ramane aceea de a oferi o comunicare telefonica facila prin Bluetooth doar prin comenzi vocale, fara a fi nevoie de setari manuale. Setul poate fi achizitionat la un pret sub 90 de Euro, incluzand si cateva accesorii esentiale, precum cablu de alimentare, microfon cu cablu, tastatura si manual de utilizare, pe langa unitatea de control electronica de tip CK 3000.

Un alt model de car kit Parrot este MKi 9000 care a fost conceput special pentru muzica. In acest caz, kitul reda sunetele in sistemul audio al masinii din surse precum iPod, iPhone, stick USB, playere MP3 si telefoane care suporta A2DP. Pentru un control facil, kitul include o telecomanda wireless care poate fi pozitionata de sofer pe volan sau intr-o alta locatie la indemana. In acelasi timp, modelul MKi 9000 ofera acces la agenda telefonului. Intrand in agenda, kitul Parrot citeste contactele unul cate unul pana la selectia unuia dintre ele. Pretul oferit de Auto-sound.ro se incadreaza in 140 de Euro.

Produsele comercializate pe Auto-Sound.ro sunt recomandate datorita fiabilitatii si calitatii lor. Durata de exploatare este indelungata si in conditii foarte bune. Firma Auto Sound functioneaza pe piata  de 8 ani, timp in care si-a castigat o reputatie buna in domeniul accesoriilor auto. Producatorii reprezentati in oferta magazinului online sunt alesi pe considerente clare de calitate si fiabilitate, astfel ca propunerile facute clientilor garanteaza un design si o functionare optime.