Despre stivuitoare second hand

stivuitoare second hand

stivuitoare second hand

Fie ca aveti un depozit de marfuri sau sunteti un retailer en-gros, veti avea nevoie de produsele noastre. Suntem Balkan motors, iar special pentru dumneavoastra, pentru a va oferi o fiabilitate cat mai buna, dar si solutii rentabile, venim sa va oferim stivuitoare second hand care desi sunt mult mai accesibile ca si pret, ele sunt performante, sigure si fiabile in exploatarea pe termen lung. Atunci cand oferim acest gen de produse, urmam o rigurozitate stricta in ceea ce priveste pregatirea acestor utilaje inainte de scoaterea lor spre vanzare. In cadrul acestui articol vom descrie procesul prin care noi preluam aceste echipamente si etapele prin care acestea trec pentru a putea oferi cei mai buni parametri functionali.

Oferim stivuitoare second hand de cea mai buna calitate

In primul rand toate echipamentele ce urmeaza a fi vandute sunt trecute printr-o serie foarte elaboroasa de teste prin care ne asiguram ca totul functioneaza corespunzator. Majoritatea dintre aceste stivuitoare second hand provin din tarile vestice ale Uniunii Europene si nu numai. Noi alegem doar echipamentele care se afla doar in cea mai buna stare, iar cum majoritatea dintre acestea sunt oferite spre vanzare cu mult inainte de a ajunge la limita termenului de utilizare, putem spune ca aceste stivuitoare second hand arata si functioneaza impecabil fara a mai fi necesare interventii de service.

Insa, uneori mai sunt situatii in care anumite componente necesita operatiuni de service. Aceste cazuri privesc in general mecanisme non-esentiale (elemente estetice) precum si consumabile, cum ar fi curele de transmisie, alimentarea sau altele. Cel mai des sunt intalnim situatii in care trebuiesc schimbate anumite elemente estetice ce tin de interior sau de exteriorul utilajului.

In primul rand, expertii nostri analizeaza in detaliu starea tehnica a tuturor subansamblelor care exista la aceste stivuitoare second hand oferind o atentie aparte mai ales echipamentelor de siguranta. Asadar, blocatoarele sau elementele de sustinere si angrenare a elevatorului sau echipamentele hidraulice (acolo unde este cazul) Dupa ce toate aceste subansamble sunt verificate, echipa tehnica de experti trec la evaluarea si repararea elementelor auxialiare.

Stivuitoare second hand – o solutie rentabila si fiabila

Panoul de comanda este verificati atent, iar acolo unde este cazul sunt schimbati conductorii si elementele indicatoare pentru a permite o buna operare a utilajului in conditii de siguranta deplina. La final, intregul lot de stivuitoare second hand este inca odata verificat pentru a vedea daca reparatiile si interventiile tehnice au fost efectuate in mod corespunzator. Odata ce s-a constatat respectarea criteriilor in mod corect, toate produsele sunt curatate cu mare grija pentru a arata la fel de bine, precum functioneaza.

Oferim stivuitoare second hand dar si noi dintr-o gama larga de variante si modele. Puteti opta atat pentru cele pe GPL, motorina sau electrice. Pe siteul nostru, www.balkan-stivuitoare.ro puteti gasi si o paleta larga de accesorii precum si alte echipamente de ridicare si transportare. Oferim atat produse de inalta calitate, cat si servicii care vin sa va asigure solutii competente si punctuale. Va asteptam pe siteul nostru pentru a afla despre toata paleta noastra de solutii dar si de oferte avantajoase.

admin

admin