Cateva lucruri si sfaturi de la furnizorul de mocheta Bucuresti Decolandia

mocheta bucuresti

mocheta bucuresti

Pufoasa, rezistenta, usor de intretinut si… foarte colorata. Astfel putem descrie mocheta, un element esential cam in orice interior, fie ca vorbim despre o locuinta, sediu de firma sau al unei institutii. Ideia de mocheta sau de covor este una foarte veche, cam de pe vremea primelor tesaturi, aceasta fiind un element atat decorativ cat si functional deoarece ofera un grad de comfort superior. Decolandia este furnizorul dumneavoastra de mocheta Bucuresti dar, pe langa asta, oferim toate resursele de care aveti nevoie pentru amenajari interioare dar si exterioare. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unui parchet, a unor solutii de placare cu marmura sau granit, sau poate doriti sa puneti o scara interioara eleganta, toate acestea va asteapta intr-un singur loc, www.decolandia.ro

Un furnizor de mocheta Bucuresti ce va ofera produse de cea mai buna calitate

Revenind la mocheta, putem spune ca exista doua tipuri, cele de care ti-e cam groaza sa le intretii, si cele care pot fi curatate in doar cateva minute. Vorbim practic despre doua categorii de mocheta, cea obisnuita si cea de trafic intens. Oferta noastra de mocheta Bucuresti include modele concepute pentru un uz intens, deci vorbim aici mai mult despre o categorie de produse adresate firmelor.Oricum, stim ca mocheta pentru trafic intens este o alegere perfecta si pentru cei ce au copii sau pur si simplu vor sa scape de stresul problemelor caracteristice covoarelor clasice.

Ca structura, mocheta de trafic intens este realizata din fibre sintetice sau partial-sintetice ce sunt inglobate intr-un strat de material tesut si cauciuc ce asigura buna prindere a fibrelor dar si o buna prindere la suprafata pardoselei. Evident, inainte de a analiza oferta noastra de mocheta Bucuresti, este bine sa cunoasteti cateva lucruri despre aceasta solutie pentru interior.

Avantajele unei mochete de trafic intens si cum trebuie ea lipita

In primul rand, mocheta de trafic intens este sa zicem, un covor mai special asta si datorita modului in care aceasta este realizata pentru a face fata conditiilor de trafic intens asa cum pot fi intalnite in institutii, sedii de firma, sau oriunde exista un numar foarte mare de persoane. Evident, acest gen de mocheta trebuie lipita pe suprafata pardoselei, aceasta masura fiind una atat practica cat si una de siguranta.

Orice mocheta de trafic intens trebuie lipita de pardosea, asta deoarece prin lipirea acesteia se elimina atat riscul desprinderii sau a deplasarii acesteia pe suprafata pardoselii. Pe langa asta, vorbim si despre eliminarea riscurilor formarii cutelor care pot cauza multe neplaceri. Asadar, echipa furnizorului dumneavoastra de mocheta Bucuresti, Decolandia va recomanda aplicarea acesteia sa fie efectuata de catre o echipa specializata sau de catre persoane ce detin o experienta in acest sens. Este bine de stiut ca suprafata pardoselii trebuie curatata de orice urma de mizerie dar si de grasime pentru a asigura un bun grad de aderenta a adezivului. Dupa uscarea suprafetei, adezivul trebuie aplicat uniform urmand ca apoi mocheta sa fie intinsa fara a lasa cute sau portiuni umflate.

In general fiecare tip de pardosea are caracteristicile sale in ceea ce priveste aplicarea unei mochete, asa ca sfatul nostru ca si furnizor de mocheta Bucuresti este acela de a respecta indicatiile expertilor pentru a va putea bucura de cele mai bune rezultate.

admin

admin