Cauti servicii de transport mobila? www.transportsigur.ro!

transportmobila

transportmobila   A venit in sfarsit momentul in care ai decis sa cauti alta locuinta sau, afacerea ta s-a extins si ai nevoie de un sediu nou. Indiferent de caz, vei avea nevoie de ajutorul unor experti pentru a te asigura ca toate bunurile tale materiale ajung in siguranta de la o locatie la cealalta, intr-un timp scurt, fara a cheltui sume foarte mari. In momentul in care decizi sa te muti si nu stii la ajutorul cui sa apelezi, iti recomandam sa arunci o privire peste serviciile de transport mobila puse la dispozitie de firma transportsigur.ro!

Avantajele colaborarii cu o firma transport mobila

In momentul in care alegi sa apelezi la ajutorul unei firme care ofera astfel de servicii, vei beneficia de mult mai mult decat de simplul transport al mobilei. Majoritatea firmelor de transport mobila fac tot posibilul ca transportul tau sa ajunga la noua destinatie in cel mai scurt timp, alegand o ruta sigura si rapida. In plus, o firma de transport mobila cu experienta va utiliza vehicule speciale, cum sunt autoutilitarele cu lift in spate. Astfel, manevrarea, incarcarea si descarcarea pieselor de mobilier va fi mult mai usoara, iar mobila ta nu va suferi din cauza eventualelor lovituri sau zgarieturi.

O firma de transport mobila iti va pune la dispozitie specialisti in domeniul bunurilor fragile, care vor stii cum sa le manevreze pentru a le aduce la destinatie in aceeasi stare in care le-au fost incredintate. Mai mult decat atat, firmele profesioniste, precum firma Transportsigur.ro, iti vor veni in ajutor si in momentul in care anumite piese de mobilier trebuie sa fie demontate pentru a putea fi transportate si remontate la destinatie. Transportul pieselor de mobilier cu o greutate mare nu va lua sfarsit in momentul in care autoutilitara firmei a ajuns in fata blocului / a casei in care urmeaza sa locuiesti; acesta va continua si pe scari (daca este cazul), cu ajutorul unei lize electrice.

Servicii de transport mobila oferite de transportmobila.ro!

Transportmobila.ro efectueaza transporturi mobila oriunde pe teritoriul tarii noastre, dar si in strainatate; in cazul in care vrei sa te asiguri ca bunurile tale ajung in deplina siguranta la destinatie si ca vei fi despagubit in cazul vreunui accident, firma noastra realizeaza si asigurarea bunurilor, la cererea clientului. Gama de servicii ce implica transportul mobilei, oferita de transportmobila.ro, cuprinde: mutarea pieselor de mobilier, montarea mobilei, asamblarea si dezasamblarea pieselor de mobilier, aranjarea mobilei in noua locuinta, asistenta si consiliere pe parcursul procesului de mutare, asigurarea mobilierului.

Firma Transportsigur.ro are o experienta vasta in mutarea mobilierului din garsoniere, apartamente, birouri si chiar a relocarilor mai complexe. Transportul bunurilor tale va fi efectuat cu ajutorul unor dube sau camioane de 3.5 tone, dotate in mod corespunzator, pentru a putea face fata oricaror conditii de trafic sau de clima. Alt avantaj al colaborarii cu firma transportsigur.ro este gama de preturi extrem de avantajoase; firma noastra iti pune la dispozitie oferte de pret atractive, potrivite oricarui buzunar. Astfel, vei obtine servicii superioare din punct de vedere calitativ, economisind in acelasi timp atat timp, cat si resurse financiare!

Alege acum sevicii de transport mobila de calitate si bucura-te de noua ta locuinta, avand toate lucrurile dragi aproape! Pentru mai multe informatii, te asteptam pe www.transportmobila.ro!