Cazane de abur saturat oferite de Compact Sigma, un producator cu traditie!

cazane de abur saturat

cazane de abur saturat

Sunteti interesati de cazane de abur saturat de joasa si medie presiune? Compact Sigma este una dintre cele mai importante companii producatoare de cazane de abur saturat, avand o experienta de peste 20 de ani. Aici mai puteti gasi o gama variata de cazane cu abur, precum cazane energetice, cazane de apa calda, cazane de apa fierbinte, dar si componente centrale si instalatii termice.

Aceste cazane cu abur pot fi utilizate atunci cand este nevoie de o sursa de abur pentru transformarea energiei termice in energie mecanica, dar si pentru trecerea energiei termice prin diverse circuite si sisteme. Datorita faptului ca acest tip de cazane ofera mai multe avantaje utilizatorilor, cererea pentru acestea este tot mai mare. Randamentul este unul ridicat (pana la 96%), sunt sigure in exploatare, au o constructie robusta si pot fi amplasate chiar si in spatii restranse.

Cazanele cu abur saturat puse la dispozitie de catre Compact Sigma functioneaza pe combustibil lichid,  si/sau gazos, dar si peleti. In plus, certificarea ISCIR-CERT va ofera garantia ca produsele proiectate si comercializate de aceasta companie sunt de calitate superioara, respectand toate prevederile aflate in vigoare. Acestea sunt realizate cu forma de monobloc, controlul este automatizat, sunt prevazute cu suprapresiune in camera de ardere si sunt extrem de sigure.

Alege  cazane de abur saturat de calitate!

Cazanele cu abur sunt extrem de avantajoase, insa acestea pot fi periculoase in cazul in care producatorul nu respecta toate normele si regulile de siguranta. De aceea, este foarte important sa achizitionati cazane de abur saturat de la o companie autorizata, cu experienta vasta si un portofoliu bogat. Compact Sigma este una dintre cele mai importante companii producatoare de cazane de abur saturat, oferind o gama variata de produse, la preturi corecte.

In plus, toate produsele sunt modificate, imbunatatite si modernizate in mod constant, pentru ca randamentul acestora sa fie cat mai mare. Mai mult decat atat, cazanele sunt prevazute cu mai multe tipuri de protectii, dupa cum urmeaza: la depasirea maximului de presiune admis in interiorul cazanului, la scaderea presiunii sub limita normala, la presiunea prea mica/mare a gazelor naturale, la cresterea/scaderea nivelului de apa peste limitele normale, atunci cand flacara lipseste.

Pe langa toate aceste tipuri de protectie, cazanele mai sunt prevazute si cu semnalizatoare de functionare, dar si multe alte inovatii de natura tehnica care sa va ofere confort si siguranta in utilizare. Desigur, veti beneficia si de o colaborare bazata pe seriozitate, promptutdine si profesionalism, ceea ce va reprezenta un alt motiv de satisfactie.

Alege Compact Sigma si te bucuri de cazane de abur saturat la cele mai bune preturi!

Asadar, daca sunteti in cautarea unor cazane de abur saturat, Compact Sigma va ofera cele mai bune produse , la pret de producator. Acestea sunt dotate cu panou de comanda de unde puteti vedea tensiunea, avariile, pompele de alimentare, arzatorul si alte functii inteligente ale acestor cazane. Pentru detalii, accesati www.compactsigma.ro!

Meta description:

Doriti cazane de abur saturat? Compact Sigma va asteapta cu o gama variata de modele, la preturi competitive!

admin

admin