Facility Distrib – Pompe centrifugale, echipamente utile in domenii variate

pompe centrifugale

pompe centrifugaleLa ora actuala, pe piata exista o gama extrem de diversificata de tipuri de pompe, fiecare cu utilitatea ei. In termeni tehnici, o pompa este o masina care transforma energia mecanica primita de la o sursa de antrenare in energie hidraulica. In urma acestui proces, energia lichidului poate fi utilizata in concordanta cu scopul dorit: alimentare cu apa, transport hidraulic si actionare hidraulica. Fiind destinate transportului de lichide, pompele s-au impus in toate domeniile in care este necesara utilitatea acestui tip de transport. Dupa criteriul constructiv, exista pompe centrifuge, monoetajate, cu piston, cu membrana, cu rotor excentric etc. Dintre toate acestea, tipurile de pompe centrifugale sunt cele mai raspandite, si asta datorita constructiei relativ simple. O firma care va ofera astfel de pompe este Facility Distrib din Bacau.

Pompe centrifugale de la Facility Distrib, produse dedicate mai multor domenii!

Firma din Moldova va pune la dispozitie o gama variata de pompe centrifugale de inox, folosite in transvazarea lichidelor alimentare cu diverse nivele de pH si diverse vascozitati. Structura lor simpla face ca aceste pompe centrifugale sa fie cele mai utilizate in domeniu. De la an la an, tehnologia evolueaza, proces care afecteaza din plin si pompele centrifugale. Aceasta evolutie face ca folosirea acestora sa se extinda continuu de la lichide agresive chimic pana la lichide cu particule extrem de abrazive. Variantele igienice pot fi folosite pentru aplicatiile din industia alimentara si farmaceutica.

La Facility Distrib gasiti pompe centrifugale disponibile in versiuni specializate. Acestea se pot utiliza pentru fluide fierbinti: ulei de transfer termic, apa supraincalzita etc. In ceea ce priveste design-ul, aceste sisteme de pompe centrifugale se remarca prin simplitate, ele neavand nevoie de echipamente suplimentare de racire. Daca e sa vorbim de etansarea mecanica, aceasta este la fel simpla, nebalansata, construita din aliaje de otel obisnuite, fara materiale exotice si implicit costisitoare.

Acest tipuri de pompe oferite de firma din Bacau sunt cele mai utilizat in majoritatea industriilor, avand diverse capacitati si putand vehicula atat lichide puternic corozive, cat si fluide abrazive. Ele pot fi realizate in design orizontal sau vertical, cu montaj in design compact sau cu cuplare elastica, pe placa de baza sau pe suport, inclusiv versiuni de pompe centrifugale multietajate.

Avantajele acestor pompe centrifugale! 

Pompele centrifugale din inox prezinta o serie extinsa de avantaje. In primul rand ele au avantajul unei rezistente mari la coroziune. Data fiind aceasta caracteristica, ele pot fi folosite un timp indelungat in transferul fluidelor precum: apa, berea, laptele, sucul, ciocolata, uleiul, etc. Tipurile de de pompe centrifugale puse la dispozitia dumneavoastra de Facility Distrib respecta cerintele cele mai inalte din industria alimentara si chimica, fiind de cele mai multe ori pompe monobloc eficiente, tratate special pentru un nivel crescut de igiena.

Un alt avantaje fundamental al acestor pompe centrifugale este acela ca ofera solutii speciale, pentru: industria farmaceutica, industria alimentara si de bauturi, prelucrarea legumelor, fructelor si zarzavaturilor, fluide abrazive, absorbtia fluidelor de curatare, la sarcini de auto-aspirare, fluide cu continut mare de particule solide si pompe submersibile.

In afara de aceste pompe centrifugale, Facility Distrib va mai ofera produse utilizate in procesul de productie: schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare etc. Intr-o alta gama de oferte, firma mai distribuie produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara, urmata de produse de transmisie a puterii, ulei si vaseline, echipamente de aer si hidraulica, scule si produse de intretinere, adezivi si altele utilizate drept consumabile sau ca piese de schimb.

Date de contact:

Bacau, Str. Gh. Donici , Nr. 1 bis

Fax: 0040-334.405.580

Telefon: 0040-371.159.978

E-mail: office[@]facilitydistrib.ro

Articol oferit de 2biz.ro.