Ce trebuie sa stiti despre pompe submersibile cu flotor vertical

Haideti sa incepem astfel: o pompa submersibila se va utiliza pentru ridicarea apei din garaje de exemplu sau din pasaje subterane, din pivnite, etc. O pompa ape murdare se va folosi pentru ape fluviale cu un continut de particule maxim 5 mm. Unde o regasiti? Nimic mai simplu: incercati online.        La www.pompe-submersibile.com.ro veti regasi nu doar mai multe detalii, ci si oferte cel putin interesante, in randul carora se incadreaza si pompa ape murdare cu flotor vertical Verti Go 30.

Despre pompa cu flotor vertical

Pompa cu flotor vertical are dupa cum ii spune si numele un flotor vertical in carcasa pompei. Astfel se asigura oprirea pompei o data cu scaderea nivelului apei sub un nivel minim.

Aceasta pompa se va putea utiliza in instalatii fixe sau in unele temporare. Cu ajutoru pompei submersibile cu flotor vertical se va realiza deci transferul apelor murdare. Se poate folosi dar si la golirea de beciuri sau subsoluri, dar chiar si la golirea de rezervoare. Lichidul pompat va fi in cazul acesta, adica al unei pompe ape murdare cu flotor vertical Verti Go 300, apa murdara cu la o temperatura maxima de 40 Grade Celsius. Flotorul vertical este incorporat, asadar va exista posibilitatea montarii in baze foarte inguste.

Pompa submersibila su flotor vertical se va putea folosi in instalatii fixe sau in instalatii temporare pentru transferul de ape murdare.

Mai multe detalii despre pompa cu flotor vertical Verti Go 300 de la www.pompe-submersibile.com.ro

O astfel de pompa cu flotor vertical se va folosi deci in cazul in care va fi nevoie de pomparea de lichide poluate cu substante biologice de exemplu. Desigur, in categoria de lichide ce se pot pompa cu ajutorul sau putem include si lichide cu corpuri fibroase (maxim 3 mm). Tot in aceasta categorie vor intra si lichidele cu resturi animale, dar deopotriva si lichidele spumoase, sau cele care au si suspensii uleioase.

Flotorul vertical si dimensiunile reduse ale unei astfel de pompe vor face ca si ea sa fie mult mai simplu de utilizat in spatiile mai inguste. O pompa submersibila pentru ape murdare cu flotor vertical  Verti Go 300 va avea un diametru de circa 20 de cm, fiind construita din plastic. Cand decideti sa colaborati cu experti in domeniu pentru a achizitiona o pompa submersibila veti avea si garantia calitatii si deopotriva si garantia produsului de circa 2 ani.

Cert este ca indiferent de tipul de pompa submersibila la care veti apela, e bine sa ii stabiliti bine scopul dinainte. Astfel, veti sti mai exact ce cautati si de ce aveti nevoie, pentru a va putea ulterior hotari asupra celui mai potrivit model. Puteti face o comanda telefonica online sau puteti merge personal la Showroom in Bucuresti, astfel incat sa vedeti personal modelele de pompe submersibile disponibile. Incepeti pe www.pompe-submersibile.com.ro si veti regasi atat informatii cate si posibilitatea de a va face cel putin o idee asupra acestor elemente si a utilitatii lor in varii situatii si domenii.

admin

admin