Ceara epilat traditioala pentru o piele catifelata

ceara de epilat traditionala

ceara de epilat traditionalaToate femeile isi doresc sa fie frumoase, aranjate si mereu ingrijite, astfel nu numai ca se vor ingriji acasa, ci vor merge si la salon pentru a isi mentine frumusetea naturala. Asadar, epilarea este ceea ce nu poate lipsi din ritualul de infrumusetarea al fiecarei femei, iar pentru acest lucru pot alege epilarea cu ceara epilat traditionala ce aduce dupa sine atat o piele catifelata si matasoasa, cat si alte avantaje. Aceasta metoda de epilat este una eficienta si durabila, astfel ca nu va trebui sa faceti vizite dese la salon ori sa va epilati des chiar acasa la dumneavoastra.

Cum se utilizeaza ceara epilat traditionala?

Ceara epilat traditionala este una dintre cele mai folosite optiuni pentru un epilat eficient si de durata. Aceasta se poate utiliza atat in saloanele profesionale, dar si acasa de catre fiecare dintre noi. De fiecare data aceasta va da cele mai bune rezultate in sensul ca va smulge si cele mai mici fire de par chiar din radacina si va lasa pielea catifelata. Ceara epilat traditionala poate fi utilizata atat simpla, cat si cu ajutorul unor benzi pentru a fi indepartata de pe piele in urma incalzirii intr-un recipient special si anume intr-un decantor. Aplicarea se va face cu o spatula, dupa ce se va incalzi ceara astfel incat sa fie suportata de piele.  Mai apoi se va dezlipi fasia de ceara epilat traditionala cu ajutorul benzii sau singura, in functie de tipul ales, in sensul invers al cresterii firelor de par. Pielea va ramane fara nici un fir de par, catifelata si fina.

Avantajele epilarii cu ceara epilat traditionala

In ceea ce priveste epilarea cu ceara epilat traditionala trebuie sa stiti ca se va face  destul de rapid, iar durerea resimtita nu va fi una foarte mare sau dureroasa daca epilarea se va efectua atunci cand trebuie si anume atunci cand parul este de cel putin jumatate de centimetru. Daca este mai mic, nu va fi smuls, iar daca va fi prea mare se va crea un disconfort considerabil. Un alt avantaj este dat de faptul ca veti avea pielea fina pana la trei-patru saptamani, iar celule  moarte de la suprafata pielii vor fi indepartate, aceasta ramandand fina si catifelata. Un alt avantaj a epilarii cu ceara epilat traditionala este dat de fapul ca se poate face atat la salon, cat si acasa, fiind usor de manipulat. S-a mai constat ca in timp, utilizand ceara epilat traditionala se vor deteriora foliculii, astfel parul nu va mai creste in anumite zone.

Dezavantajele epilarii cu ceara epilat traditionala

Daca avantaje sunt multiple, avam insa si cateva dezavantaje si anume faptul ca va trebui sa apelam la un salon de infrumusetare pentru inceput, iar mai apoi sa incepem sa utilizam acasa ceara epilat traditionala. De asemenea lungimea firului de par trebuie sa fie de cel putin jumatate de centimentru pentru o epilare buna si rezultate in timp. www.tpb.ro

Cu ceara epilat traditionala vom avea mereu o piele catifelata si fara nici un fir de par. Este o metoda eficienta cu rezultate foarte bune.

admin

admin